פורסם 2006 ביולי 2519 שנים פספסתי תגובה Ooבכ"מזה לא פייר =/לחכות שובעיייייםםם בשביל המארז הזהאיזה דרעק =/למרות שהוא חתיך ברמות XDDD
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים מחבר אני אהבתי את העיצוב שלואף פעם לא הבנתי למה משקל אמור לשנות לי ? המארז יושב על הרצפה או על השולחן, הוא לא על הכתפייםבייחוד יש לו את החלון שכל כך רציתי :-)
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים אני דווקא אהבתי מאד את המארז. העיצוב הקודם היה יפה, ומין עדין כזה. מה שלא אהבתי בו זה שלא היה לו חלון.עכשיו זה נראה הרבה יותר אגרסיבי ויותר יפה, בנוסף יש לו חלון עם תאורה כלולה.מעניין מה יהיה המחיר הסופי שלו.אני צריך להתחיל לאסוף כסף למארז....
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים האמת? לדעתי לחדש יש קווים קצת פחות יפים ויותר גסיםאבל האיכות הגבוהה יותר מפצה על כךאהבתי את הפאנל של ה-Incury (ב-Computex הוא נקרא בכלל Mercury)
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים מחבר ואני חשבתי שהרשת יותר טוב...אגב יש לך מושג למה הם התכוונו שזה משולב כזה ?
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים מחבר שימו לב !אתמול כשהזמנתי את האורורה עלה לי 532 ש"ח, ו"לא" היה לו במלאיהיום : http://www.goldtop.co.il/search_products.asp?search_product=auroraקפיצה של 200 ש"ח ויש לו במלאי...
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים למה אתה לא מחכה לאורורה החדש? בכל מקרה אם אתה מחכה לקונרו יקח זמן עד שהוא יגיע
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים כן כל החנויות שנשאר להם במלאי העלו את המחיר כי אין מאיפה להשיג אותו יותר. גם בפנדה הוא עולה 790 והוא עלה 600-650
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים מחבר אני מחכה, אתמול הזמנתי והוא אמר שאין במלאי אז הוא ביטלהיום התחדש לו המלאי במחיר גבוה ב200 ש"חחחחח נוכללפחות נועה לא העלו, כי אין להם :-) הם אומרים לחכות לחדש...
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים אני מחכה, אתמול הזמנתי והוא אמר שאין במלאי אז הוא ביטלהיום התחדש לו המלאי במחיר גבוה ב200 ש"חחחחח נוכללפחות נועה לא העלו, כי אין להם :-) הם אומרים לחכות לחדש...הרגע (לפני 5 דקות) סיימתי שיחה עם אחד מהאנשים בנועה.. תוך שבוע וחצי מגיע אליהם יאללה שיגיע ונקנה ת'מחשב כבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.