פורסם 2006 ביולי 2519 שנים Antec p180 מארז חלום! אני אישית לא אהבתי את העיצוב של הStacker :-\(אני יודע שגם הP180 למה משהו בעיצוב)
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים מחבר הנה התמונות של המארזים, תמונות מבחוץ.אני חושב שה- Lian Li נראה יפה מאוד.מה אתם אומרים ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים מחבר והנה התמונות מבפנים של ארבעת המארזים.מבחינת הסידור של המארז, אני חושב שה- lian li וה- SilverStone מנצחים בצורה גורפת למדי.ומבחינת מה הם יכולים להכיל בתוכם ה- Lian Li בולע אותם,עם 12 כוננים קשיחים ו-7 מקומות של כונני 5.25אף מארז אין קיבולת כזו.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים אני אישית לא אהבתי את העיצוב של הStacker :-\(אני יודע שגם הP180 למה משהו בעיצוב) סטאקר מכוער.. אבל P160 וP180 מהממים!!
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים ה-STACKER מדהים מכל בחינה שיש.ה-P180 יפה, אבל מיושן.LIAN LI יופי של מארז, ו-SILVERSTONE לא חידשו הרבה עם ה-TEMJIN 07 החדש וחבל שכך.בקיצור - STACKER 830.עריכה: אפשר גם להוסיף את המפלצות של ZALMAN אם במקרה מישהו מספיק משוגע\עשיר להתעניין בהן.
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים ה-STACKER מדהים מכל בחינה שיש.ה-P180 יפה, אבל מיושן.LIAN LI יופי של מארז, ו-SILVERSTONE לא חידשו הרבה עם ה-TEMJIN 07 החדש וחבל שכך.בקיצור - STACKER 830.עריכה: אפשר גם להוסיף את המפלצות של ZALMAN אם במקרה מישהו מספיק משוגע\עשיר להתעניין בהן.לא הבנתי מה אתה רוצה...לדעתי זה ההפך אולי לא הכי יפה אבל בכל השאר הוא מדהים.קירור: המערכת שלי פשוט קרה בטירוף....סירקולציה מעולה.שקט..גם אם תנסה אתה לא תשמע רעש...הרעש היחדי שאני שומע הוא מהמעבד וגם בגלל שזה קירור פשוט...פשוט מארז שקט בטירוף...אני ידגים לך את זה שיש לי בחדר מזגן עילי שכידוע לא עושה רעש בכלל ואני שומע אותו יותר מהמארז...פשוט מארז תותח לגבי היופי זאת המחלוקת יש כאלה שיגידו שהוא מדהים ויש כאלה שיגידו שהוא גוש אלומיניום..אבל בשאר הפרמטרים אני לא מארז יותר טוב..ויש לי ניסיון עם המון המון מארזים.
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים יש לי ניסיון בקשירת שרוכים. אני עושה גם בר-מצוות וחתונות אם אתה מעוניין.בקיצור: מה הקשר?לא אמרתי שהוא מארז לא טוב, רועש, או עם סירקולציה גרועה - אמרתי פשוט שהוא מיושן.אני אפילו אתן לו קרדיט ואומר לך שזה אחד המארזים האהובים עליי, בסדר?לילה טוב לך ולמארז שלך, ואני מקווה שלא תזנח אותו לטובת כל המארזים האחרים שיש לך המון ניסיון איתם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.