פורסם 2006 ביולי 2519 שנים לפי דעתי:ירוץ כמעט על המקסימוםלפי דעתי הוא יפעיל את הכל על המקסימום כולל פילטרים עד הסוף (כרטיס סוס, הכי טוב של אנוידיאה... עם כח עיבוד עצום!!! [שני כרטים שהם אחד...])חוץ מהבעיה הנפוצה של אנוידיאה HDR + FSAAובגלל שהמפתחים רוצים גרפיקה בילתי נשכחת וכמה שיותר אמיתית במשחק על בטוח יהיו HDR ו AAלפי דעתי ממש בטוח שהמשחק יעבוד... אומנם לא על המקסימום אבל גם לא על המינימום ...הבעיה ב HDR נמצאת רק בכרטיסים של Nvidia ? והאם יהיה הבדל עצום במשחקים בלי פונקציית ה HDR ?
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים מחבר אפשר HDR ואפשר גם AAאבל זה לא הולך ביחדכאילו לא תוכל להפעיל את פונצקית AA ו את HDR ביחד.
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים חרטא!בסוף הדרישות פתאום הם פנטיום 3 800 וגיפורס 5...אבל אני רגוע איך שהוא...שהמשחק הזה יצא יהיה לי את ה65 ננו של amd יהיה טוב..
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים מחבר עדיין לא הבנתי למה אתה צריך להחליף את המעבד שלך למעבד 65ננומטר? OC יותר טוב? נו באמת..
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים אני אומר 65 ננו כי אני לא זוכר איך קוראים לערכה הבאה...k8n/l לא? בגללה אני יחליף...
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים אבי.. אין לך שום סיבה להחליף שום דבר במחשב שלך - גם לא עוד שנתיים.אני לא יכול כבר.. אנשים כלכך מפחדים שמשחקים לא יעבדו אצלם ופשוט לא מבינים שהמפתחים לא רק חושבים על איך לעשות גרפיקה הכי טובה שיש - הם גם חושבים שרוב העולם יש לו מחשב ממוצע ומטה עם גיפורס 7300\6600 וגם זה בהגזמה והמשחק יהיה חייב לעבוד על הכרטיסים האלו באופן בינוני לפחות כדי שהחברה תוכל למכור את המשחק לנתח שוק כמה שיותר גדול..תחשבו על זה.
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים אבי.. אין לך שום סיבה להחליף שום דבר במחשב שלך - גם לא עוד שנתיים.אני לא יכול כבר.. אנשים כלכך מפחדים שמשחקים לא יעבדו אצלם ופשוט לא מבינים שהמפתחים לא רק חושבים על איך לעשות גרפיקה הכי טובה שיש - הם גם חושבים שרוב העולם יש לו מחשב ממוצע ומטה עם גיפורס 7300\6600 וגם זה בהגזמה והמשחק יהיה חייב לעבוד על הכרטיסים האלו באופן בינוני לפחות כדי שהחברה תוכל למכור את המשחק לנתח שוק כמה שיותר גדול..תחשבו על זה.אני לא ראיתי את Betsheda שמים זין שהוציאו את The Elder Scrolls:Oblivion.עריכה:אם הייתי מקבל שקל על כל אחד ששידרג תמחשב בשביל המשחק הזה הייתי קונה 7950QUAD :]
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים לפי דעתי ממש בטוח שהמשחק יעבוד... אומנם לא על המקסימום אבל גם לא על המינימום ... Resolution: 1024x768 Textures: High Models: Medium Shading: Medium Motion Blur: Off Shadows: Hard Diffuse Ray: Off Effects: Medium Cloud Detail: Medium Smoke Detail: Medium Particles: Medium זה יהיה ככה על המפרט שלי
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים Resolution: 1024x768 Textures: High Models: Medium Shading: Medium Motion Blur: Off Shadows: Hard Diffuse Ray: Off Effects: Medium Cloud Detail: Medium Smoke Detail: Medium Particles: Medium זה יהיה ככה על המפרט שלי דיי כבר לחלום אתם אפילו לא שיחקתם במישחק תפסיקו להמציא שטויות.
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים דיי כבר לחלום אתם אפילו לא שיחקתם במישחק תפסיקו להמציא שטויות.לך לפורום הראשי של המשחק המנהל אומר לכולם מה מומלץ ומה לא.ככה שהוא יודע מה הוא מדבר
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים אני לא ראיתי את Betsheda שמים זין שהוציאו את The Elder Scrolls:Oblivion. עריכה:אם הייתי מקבל שקל על כל אחד ששידרג תמחשב בשביל המשחק הזה הייתי קונה 7950QUAD :] יש לי 6200TC והמשחק עבד אצלי ז"א לא על ההגדרות הכי נמוכות ובלי תקיעות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.