עבור לתוכן

דרישות מערכת בשביל Crysis!

Featured Replies

פורסם

אני במינימום |:

אני עוד מעט קונה מחשב מבוסס קונרו..

אבל אני מתבאס על הקטע של ה DX10 כי מי יחכה חצי שנה בשביל זה.

• תגובות 122
  • צפיות 10.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מושפעות שלא תאמן.. תראו כמה אתם משועבדים לכל העסק הזה... אני גם אוהב מאוד את כל זה אבל חכו קצת בלי להיות מושפעים, הכל בטאקט.

לא להוציא אלפי שקלים המערכות פה עצבניות מספיק, סבלנות אל תמהרו לזרוק כסף.. כשתעבדו עליו [הכסף] תבינו כמה הערך שלו יעלה בעינייכם.

פורסם
  • מחבר

לגראפיקה כזאת, מי לא ציפה לדרישות כאלה? :nono:

פורסם

אין משחק שה-9800Pro שלי לא מריץ על לפחות Medium והמשחק היחיד שהוא מריץ על מדיום ולא יותר הוא FEAR.

heroes 5

עריכה:

אה על מדיום,אממ,פריי?

פורסם

166 MHZ

16MB RAM

2MB SC CORIOS LOGIC

בקיצור 486 יששש עמדתי בדרישות המקסימלית...חחח :yelclap:

פורסם

תנסה להריץ OBLIVION! TITAN!GRAW!

חוץ מזה זה לא כיף לשחק בלי פילטרים

לא מהמשחקים שאני משחק בהם בכל מקרה, משחקי פעולה בעיקר.

heroes 5

עריכה:

אה על מדיום,אממ,פריי?

הירוס עובד יופי טופי.

פורסם

heroes 5

עריכה:

אה על מדיום,אממ,פריי?

מריץ את פריי על מדיום-.

פורסם

פרי משחק ממש לא כבד

פורסם

המשחק יעבוד אבל לא עם כל האפקטים בגלל זה 18XT הוא מינימום כי הוא צריך להיות חזק כדי להתגבר על הפאר של DX10

המשחק יעבוד עם כל האפקטים לכאורה, אין שמה שום דבר שדורש חומרה חדשה, ביצועים זה דבר אחר כבר.

אף אחד מהכרטיסי ה-High End של היום לא יריץ לך vertex texture fetch/r2vb מהר במיוחד.

פורסם

המשחק יעבוד עם כל האפקטים לכאורה, אין שמה שום דבר שדורש חומרה חדשה, ביצועים זה דבר אחר כבר.

אף אחד מהכרטיסי ה-High End של היום לא יריץ לך vertex texture fetch/r2vb מהר במיוחד.

vertex texture fetch/r2vb שזה ?? :/

פורסם

אם זה באמת חשוב לך אז google it.

פורסם

אני בקושי נכנס למינימום :-\

פורסם

לשדרג את המחשב של אח שלי ל2GB יגרום לשידרוג המחשב שלי לג'יגה וחצי.. להתחיל ללחוץ על ההורים 8)

עכשיו רק נשאר לחסוף כסף לכרטיס מסך חמוד, ואני מסודר עוד שנה ככה =]

פורסם

Yay! אני במינימום, זה יעבוד ^_^

פורסם

אני לא בטוח, הם תומכים בזה חומרתית. אמנם עוד לא היה איך לבדוק את זה ממש, אבל לא מאמין שזה מה שיגביל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים