עבור לתוכן

COWON חברה של חובבנים

Featured Replies

פורסם

זוכרים שסיפרתי לכם שהנגן שלי iaudio U2 הלך לעולמו? טוב, הלכתי לבאג והם החליפו את הנגן לחדש. חזרתי הביתה שמח ומאושר, הורדתי את העדכון האחרון של הנגן מאתר הבית של החברה, התקנתי אותו בדיוק לפי ההוראות ו... הנגן מת. כן, כן, הנגן מת. עשיתי חיפוש ב-Google וגיליתי שהרשת מפוצצת במקרים של אנשים שהתקינו את העדכון אחרון (1.68) ונגן שלהם התפגר.

אז לא רק שהנגנים של COWON מחזיקים מעמד פחות זמן מנגן ג'נרי ב-150 ש"ח בשוק, הם גם לא יודעים לפתח עדכונים. העדכון יצא לפני שלושה חודשים ועדיין לא הוסר מאתר החברה, למרות שהוא גורם לנזק לנגנים. היום אלך עוד הפעם לבאג ואדרוש שיחליפו את הנגן. וזהו, זו הפעם האחרונה שאני קונה מוצר של COWON. להבא רק נגנים של iriver.

פורסם
הנגן מת. כן, כן, הנגן מת. עשיתי חיפוש ב-Google וגיליתי שהרשת מפוצצת במקרים של אנשים שהתקינו את העדכון אחרון (1.68) ונגן שלהם התפגר.

כבר הרבה זמן אני אומר שהעולם מלא במפגרים...

פורסם

זה שאתה חובבן ולא יודע לעשות דברים בגרוש לא אומר שהחברה, שהיא אחת מהטובות בעולם היא חובבנית..

עשה לעצמך טובה ותקנה נגן ג'נרי ב 150ושב בשקט..

פורסם

:lol: באמת תיקנה נגן ג'נרי .

זה לא אומר עם הU2 שלך הישתבש אז החברה חובבנית, מקסימום מחליפים/משתדרגים לנגן מיתקדם יותר לU3.

אני לא מבין תגישה שלך בנאדם.

בכל מיקרה לא מחפישים חברה איכותית ומצליחה כזאת על עידכון מזורגג, אני בטוח שיש להם בעיה עם העידכון הזה וגם כתוב עם העידכון שהוא beta אז למה ציפיתה בדיוק?! ::)

פורסם

זוכרים שסיפרתי לכם שהנגן שלי iaudio U2 הלך לעולמו? טוב, הלכתי לבאג והם החליפו את הנגן לחדש. חזרתי הביתה שמח ומאושר, הורדתי את העדכון האחרון של הנגן מאתר הבית של החברה, התקנתי אותו בדיוק לפי ההוראות ו... הנגן מת. כן, כן, הנגן מת. עשיתי חיפוש ב-Google וגיליתי שהרשת מפוצצת במקרים של אנשים שהתקינו את העדכון אחרון (1.68) ונגן שלהם התפגר.

אז לא רק שהנגנים של COWON מחזיקים מעמד פחות זמן מנגן ג'נרי ב-150 ש"ח בשוק, הם גם לא יודעים לפתח עדכונים. העדכון יצא לפני שלושה חודשים ועדיין לא הוסר מאתר החברה, למרות שהוא גורם לנזק לנגנים. היום אלך עוד הפעם לבאג ואדרוש שיחליפו את הנגן. וזהו, זו הפעם האחרונה שאני קונה מוצר של COWON. להבא רק נגנים של iriver.

לא חייב iriver אחי

יש יותר טוב מזה גם...

וגם לא היית חייב להתקין את העדכון האחרון

פורסם

בגלל זה אני תמיד קונה רק של prosound.....החברה הכי מקצועית בתחום נגני הmp3, פשוט תענוג הסאונד שהוא מפיק, ולחשוב שהם עולים רק 99 ש''ח+299 משלוח, פעם הבאה תחשוב ותקנה פרוסאונד, אין עליהם.

פורסם

בגלל זה אני תמיד קונה רק של prosound.....החברה הכי מקצועית בתחום נגני הmp3, פשוט תענוג הסאונד שהוא מפיק, ולחשוב שהם עולים רק 99 ש''ח+299 משלוח, פעם הבאה תחשוב ותקנה פרוסאונד, אין עליהם.

מחזק :xyxthumbs: :xyxthumbs:

גם ERGOTECH טובים מאד !! :yelclap: :yelclap:

פורסם

חח..אתם שמים את כספכם על זבל ג'נרי..לא חבל ?! לא עדיף להשקיעו עוד כמה שקלים בשביל נגן שיספק לכם תמיכה ויש לו יוזר בייס רחב ?

פורסם

1349, אני חושד שהם דיברו בציניות ::)

פורסם

חח..אתם שמים את כספכם על זבל ג'נרי..לא חבל ?! לא עדיף להשקיעו עוד כמה שקלים בשביל נגן שיספק לכם תמיכה ויש לו יוזר בייס רחב ?

דיברנו בצחוק, עצוב שלא הבנת....

פורסם
  • מחבר

זה שאתה חובבן ולא יודע לעשות דברים בגרוש לא אומר שהחברה, שהיא אחת מהטובות בעולם היא חובבנית..

עשה לעצמך טובה ותקנה נגן ג'נרי ב 150ושב בשקט..

רוצה לדעת מה זה חובבנות? חובבנות זה חברה שמתיימרת להיות חברה מקצועית, אך מפתחת עדכון פגום, מודעת לעובדה שמדובר בעדכון פגום ולא טורחת להסירו מהאתר הרשמי. זה חובבנות.

http://www.jetaudio.com/forums/showthread.php?t=5514

לא חייב iriver אחי

יש יותר טוב מזה גם...

וגם לא היית חייב להתקין את העדכון האחרון

ביום שהחברה הסופר מקצועית שלכם תלמד לשחרר לשוק נגנים נטולי באגים, אני לא אצטרך להתקין עדכונים.

פורסם

אני הפעם אדבר ברצינות שאני אומר שהנגן שרכשתי של חברת iko שזה בעצם נגן של ergotech, הוא דווקא נגן די מצוין...

ET-UC94

UC940.gif

שאמנם הוא נגן ג'נרי, ונכון שאין לו דאטה בייס לשירים והוא פשוט מנגן קבצים,

ובכל זאת,

הוא משרת אותי נאמנה.

כמו כן המסך שלו מאוד מאוד איכותי (במקום קניתי דגם אחר, את הדגם הנפוץ יותר של ERGOTECH שיש לו מסך ממש גרוע, שדרגתי לזה והמסך פשוט איכותי מאוד!).

והרי, בסופו של דבר הנגן צריך לנגן את המוזיקה,

אם הוא כולל בתוכו מסך איכותי, 2GB זכרון, מציג תמונות וסרטים.

זה מספק אותי.

ג'נרי זה לא תמיד דבר רע.

פורסם
  • מחבר

יש לי U2 תשעה חודשים. שמרתי על הנגן, תמיד ניתקתי אותו כמו שצריך והוא אף פעם לא קיבל מכה. לעזאזל, שריטה אחת לא הייתה על הנגן. ופתאום, יום בהיר אחד, הוא הפסיק לעבוד. על זה שילמתי 950 ש"ח? ראיתי נגנים ג'נרים עובדים יותר זמן בלי בעיות.

באג החליפו את הנגן. לקחתי את הנגן החדש הביתה, הורדתי את העדכון האחרון מאתר החברה ו... הנגן מת. COWON פיתחה עדכון פגום, היא מודעת היטב לבעיה, אבל בכל זאת לא טרחה להוריד אותו מהאתר. לזה קוראים חובבנות וחוסר מקצועיות. ולקורא לי חובבן זה פשוט חוצפה. אני עדכנתי את הנגן פעמים רבות ללא שום בעיה.

פורסם

אפילו לגדולה מכולן זה קרה, Apple.

הייתה בעיה ב-Nano בעדכון של ה-23.3.06.

קורה לכל החברות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים