פורסם 2006 ביולי 2319 שנים AMD מתכוונת להציג עד אמצע 2007 מרובע ליבות "אמיתי" - כלומר 4 ליבות שנבנו ביחד על אותה פיסה. לפני זה עד סוף 2006 תציג AMD מרובע ליבות כמו שאינטל מתכננת - כלומר שני כפולי ליבה שחוברו להם יחדיו, וזאת כדי למנוע מאינטל לכבוש שוק זה.מקור: http://news.techwhack.com/4109/true-quad-core-processorsד/
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים נחמד...אבל זה לא מה שיעזור להם להתמודד עם הקונרו...אני מצפה ל"תשובה" של AMD לקונרו...
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים מה נותן למשתמש הביתי כל הריבוי ליבות הזה.. צריך באמת עוצמה כזאת? מעבדים כפולי ליבה עדיין לא מנוצלים במלואםהפתרון של אינטל לחבר שני מעבדי CORE 2 DUE, איפה זה בא לידי ביטוי.. למה זה נחוץ?
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים מה נותן למשתמש הביתי כל הריבוי ליבות הזה.. צריך באמת עוצמה כזאת? מעבדים כפולי ליבה עדיין לא מנוצלים במלואםהפתרון של אינטל לחבר שני מעבדי CORE 2 DUE, איפה זה בא לידי ביטוי.. למה זה נחוץ?זה נחוץ לחברות לעשות עלינו עוד כסף...
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים מה נותן למשתמש הביתי כל הריבוי ליבות הזה.. צריך באמת עוצמה כזאת? מעבדים כפולי ליבה עדיין לא מנוצלים במלואםהפתרון של אינטל לחבר שני מעבדי CORE 2 DUE, איפה זה בא לידי ביטוי.. למה זה נחוץ?מסכים...לא מזמן יצאו הכפולי ליבה..מי צריך עכשיו 4 ליבות...קודם כל שיפתחו תוכנות וכו' שתומכות בכפולי ליבה ואחרי זה נדבר על 4..
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים זה נחוץ לחברות לעשות עלינו עוד כסף...עם זה אני מסכים 100%.. אני גם מאמין שזה יתרום לשוק השרתים וכו', אבל לא רואה בזה שום תועלת למשתמש הבייתי הממוצע לפחות בשנים הקרובות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.