עבור לתוכן

המחשב נתקע לעיתים תכופות !

Featured Replies

פורסם

כמה פעמים ביום קורה לי שהמחשב לא מגיב ונתקע, כל כך נתקע ש-ctrl+alt+delete לא עוזר וצריך לאתחל אותו מהכפתור

של ה-restart , אבל שאני עושה ctrl+alt+delete אני רואה שהמעבד עובד במאה אחוז ויש שני תהליכים שתופסים לבדם

את כל הנפח פעולה שלו , לשניהם קוראים dumprep.exe

כל אחד מהם תופס כל הזמן כמעט 50 אחוז ואני לא יכול לסגור התוכניות הלא מגיבות דרך "סיים משימה" הרגיל .

בעיה נוספת שנוצרה היא שאני לא יכול להתקין את האנטי וירוס avg שהיה לי (שבאופן מיסתורי הפסיק לעבוד) כי המחשב נתקע באמצע.

מה זה הקבצים האלה ואיך אני מעיף אותם?,היתכן שיש לי וירוס או שהמחשב לי מפוצץ בתוכנות ריגול עד כדי כך שהוא

לא מתפקד ? איך אני פותר את המצב? ???

פורסם

תשמע , יש תרופת פלא , שאני יודע שלפעמים כואבת , אבל אם אתה אומר שיש לך וירוסים וספיים ...

תפפפפפפרררממממממטטטטטטטט !!!!!!!!!! :):bash: :bash: :bash: :bash:

ותהיה חכם הפעם , פיירוול של הוידוס + עוד אחד שאתה בוחר משלל הפיירוולים מעולים שיש , אנטי וירוס חובה , וינדוס מעודכן , תוכנת נגד ריגול ואיזה משהו נגד פופים ... אני אולי טיפה פרנואיד , אבל זה עוזר !!!!!!!!!!

פורסם

הקובץ הזה זה קובץ של תוכנית בXP אבל היא לא הכרחית לפעילות השוטפת למרות שלא כדאי להתעסק.

לא נראה לי שצריכים להופיע כמה כאלה אלא אחד וזאת מהסיבה שיש תוכנות ריגול שמתחפשות לתוכניות מסוימות של מ.ההפעלה.

ויש סיכוי לא קטן שזה הבעיה.

לכן- אני מציע שתאתחל את המחשב בSAFE MODE (לחיצה על F8 באיתחול המחשב) ושם תסרוק עם spy sweeper וכדו'. תמחק את כל מה שהוא מוצא.

ותראה מה המצב.

בהצלחה.

פורסם

לפני שאתה מפרמט, תעשה סריקת וירוסים ומזיקים למיניהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים