עבור לתוכן

מומלץ לקנות wrt54gl מzigzag2000?

Featured Replies

פורסם

בהחלט נתב טוב.

הוא הממשיך של הנתב ממשפחת wrt54g בגרסת חומרה V4 המצויין.

אם אתה מחובר לכבלים,אמרו פה שהגרסה הכי עדכנית שלו תומכת בחיבור l2tp לכבלים..מקווה כך באמת ושלא יהיו לך בעיות.

לעומתו,נמכרים גם בארץ נתבים wrt54g בגרסאות חומרה 5 ו 6 שאליהם אל תתקרב.

אני מציע לך שתבדוק גם המלצות אודות הנתבים של compex ו np27g, np28g

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אה על זה שמעתי ,כן

אבל רשום wrt54GL

זה הנתב המומלץ,לא?

עריכה : הבחנתי שיש גם מוצרי Super-G \ pre-n

האם אולי מומלץ ללכת עליהם כבר? כי זה בערך הבדל של פי 2 במהירות ,זה די משמעותי לא?

השימושים שלי הם בעיקר שיתוף אינטרנט אבל אחותי לפעמים תצטרך להשתמש ולהעביר לנייד קבצים וגם אני אשתמש לפעמים בנייד בשביל הורדות גדולות ואחר כך אני אעביר את מה שהורדתי בנייד למחשב.. לאור זאת האם כדאי לשקול 108 mbps או שעדיין הטכנולוגיה לא הבשילה?

פורסם

כן זה הנתב שעדיף לרכוש אם כבר ממשפחת WRT.

pre-n עדין לא עדיף ללכת בגלל שהנתבים עדין לא תואמים ב-100% לתקן הסופי 802.11n ולכן לא מבוטחת לך התמיכה בתקן הזה.מה גם,אתה צריך כרטיסי רשת יעודים לנתבים כאלה וזה הופך את העסק ליקר ולא משתלם.

לגבי סופר G--כל נתב אשר תקנה התומך בתקן הזה,תצטרך בשביל לקבל את המהירות הזאת גם כרטיס רשת יעודי,אחרת לא תוכל לקבל את המהירות הזאת וכרטיס יעבור בתקן G במהירות 54Mbps.

אל תתפתה מכל המהיריות האלה והמרחקים במצויינים על הקופסאות..זה בכלל לא נכון במציאות.

תמיד צריך לחלק את המהירות ב-2 ואז לקזז כל מיני מגבלות שיש לתקנים האלה ותמיד תקבל מהירות נמוכה אשר מצוין מהכתוב.

אם רשת קווית אפשרית,היא תמיד עדיפה,מהירה ואמינה מאשר רשת אלחוטית.

פורסם
  • מחבר

זה לא ממש אפשרי כי יש מחשב נייד בבית.

אני מניח שאני אלך בסוף על הG הרגיל כבר :P

פורסם

תשנה בבקשה את הכותרת. השאלה שלך היא לא אם לקנות מהחנות הזאת, אלא אם לקנות את הנתב הספציפי.

פורסם
  • מחבר

תשנה בבקשה את הכותרת. השאלה שלך היא לא אם לקנות מהחנות הזאת, אלא אם לקנות את הנתב הספציפי.

אממ לא

השאלה היא בדיוק האם כדאי לקנות את הנתב הספציפי הזה בחנות הספציפית הזאת.. זה קצת מסובך אבל אני מתכוון האם הגרסה שלו טובה באותה החנות.. :nixweiss:

פורסם

אז אמממ כן. אם אתה לא רוצה שהת'ראד יינעל ולקבל אזהרה אז תשנה. דיון על חנויות הוא אסור והגרסא של נתב היא אותו דבר בכל מקום, זה אחד הדברים הטיפשיים ששמעתי.

פורסם

לפי מה שאני יודע לראוטרים אלחוטיים יש גם יציאות חוטיות ולכן אתה תוכל גם את הנייחים וגם את הנייד.

פורסם
  • מחבר

אז אמממ כן. אם אתה לא רוצה שהת'ראד יינעל ולקבל אזהרה אז תשנה. דיון על חנויות הוא אסור והגרסא של נתב היא אותו דבר בכל מקום, זה אחד הדברים הטיפשיים ששמעתי.

היי

אל תגיד מה טיפשי ומה לא

שמעתי שהיו שיחות על גרסאות שונות של נתבים בחנויות שונות

רציתי רק לוודא!

לא צריך לתקוף ישר..

תודה בכל מקרה לכל העוזרים

פורסם
  • מחבר

כן זה מה שחשבתי

אני רק מתלבט לגבי איזה כרטיס רשת לקנות לנייד..

אני ממש מבולבל :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים