פורסם 2006 ביולי 2319 שנים שלום, אשמח לדעת האם הדגם הנמכר בחנות זיגזג2000 : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=199_190&products_id=4653 של הנתב המומלץ wrt45gl של לינקסיס הוא הדגם שאתם ממליצים עליו (גרסה 6 או משהו כזה ).. מה אתם אומרים? תודה רבה לעוזרים!
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים בהחלט נתב טוב.הוא הממשיך של הנתב ממשפחת wrt54g בגרסת חומרה V4 המצויין.אם אתה מחובר לכבלים,אמרו פה שהגרסה הכי עדכנית שלו תומכת בחיבור l2tp לכבלים..מקווה כך באמת ושלא יהיו לך בעיות.לעומתו,נמכרים גם בארץ נתבים wrt54g בגרסאות חומרה 5 ו 6 שאליהם אל תתקרב.אני מציע לך שתבדוק גם המלצות אודות הנתבים של compex ו np27g, np28g בהצלחה.
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים מחבר אה על זה שמעתי ,כןאבל רשום wrt54GLזה הנתב המומלץ,לא?עריכה : הבחנתי שיש גם מוצרי Super-G \ pre-nהאם אולי מומלץ ללכת עליהם כבר? כי זה בערך הבדל של פי 2 במהירות ,זה די משמעותי לא?השימושים שלי הם בעיקר שיתוף אינטרנט אבל אחותי לפעמים תצטרך להשתמש ולהעביר לנייד קבצים וגם אני אשתמש לפעמים בנייד בשביל הורדות גדולות ואחר כך אני אעביר את מה שהורדתי בנייד למחשב.. לאור זאת האם כדאי לשקול 108 mbps או שעדיין הטכנולוגיה לא הבשילה?
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים כן זה הנתב שעדיף לרכוש אם כבר ממשפחת WRT.pre-n עדין לא עדיף ללכת בגלל שהנתבים עדין לא תואמים ב-100% לתקן הסופי 802.11n ולכן לא מבוטחת לך התמיכה בתקן הזה.מה גם,אתה צריך כרטיסי רשת יעודים לנתבים כאלה וזה הופך את העסק ליקר ולא משתלם.לגבי סופר G--כל נתב אשר תקנה התומך בתקן הזה,תצטרך בשביל לקבל את המהירות הזאת גם כרטיס רשת יעודי,אחרת לא תוכל לקבל את המהירות הזאת וכרטיס יעבור בתקן G במהירות 54Mbps.אל תתפתה מכל המהיריות האלה והמרחקים במצויינים על הקופסאות..זה בכלל לא נכון במציאות.תמיד צריך לחלק את המהירות ב-2 ואז לקזז כל מיני מגבלות שיש לתקנים האלה ותמיד תקבל מהירות נמוכה אשר מצוין מהכתוב.אם רשת קווית אפשרית,היא תמיד עדיפה,מהירה ואמינה מאשר רשת אלחוטית.
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים מחבר זה לא ממש אפשרי כי יש מחשב נייד בבית. אני מניח שאני אלך בסוף על הG הרגיל כבר
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים תשנה בבקשה את הכותרת. השאלה שלך היא לא אם לקנות מהחנות הזאת, אלא אם לקנות את הנתב הספציפי.
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים מחבר תשנה בבקשה את הכותרת. השאלה שלך היא לא אם לקנות מהחנות הזאת, אלא אם לקנות את הנתב הספציפי. אממ לא השאלה היא בדיוק האם כדאי לקנות את הנתב הספציפי הזה בחנות הספציפית הזאת.. זה קצת מסובך אבל אני מתכוון האם הגרסה שלו טובה באותה החנות..
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים אז אמממ כן. אם אתה לא רוצה שהת'ראד יינעל ולקבל אזהרה אז תשנה. דיון על חנויות הוא אסור והגרסא של נתב היא אותו דבר בכל מקום, זה אחד הדברים הטיפשיים ששמעתי.
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים לפי מה שאני יודע לראוטרים אלחוטיים יש גם יציאות חוטיות ולכן אתה תוכל גם את הנייחים וגם את הנייד.
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים מחבר אז אמממ כן. אם אתה לא רוצה שהת'ראד יינעל ולקבל אזהרה אז תשנה. דיון על חנויות הוא אסור והגרסא של נתב היא אותו דבר בכל מקום, זה אחד הדברים הטיפשיים ששמעתי.הייאל תגיד מה טיפשי ומה לאשמעתי שהיו שיחות על גרסאות שונות של נתבים בחנויות שונותרציתי רק לוודא!לא צריך לתקוף ישר..תודה בכל מקרה לכל העוזרים
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים אל תתקרב ל-wrt54G בגרסאות חומרה 5 או 6 שנמכרים בארץ!!.זה לא אני אומר, אלא גם האתר המצויין tomsnetworking,שבדק את הנתב והנה הרשמים שלו :http://www.tomsnetworking.com/2006/06/08/linksys_wrt54g_v5_really_is_a_lousy_router/אם כבר,תקנה את wrt54GL! .
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים מחבר כן זה מה שחשבתיאני רק מתלבט לגבי איזה כרטיס רשת לקנות לנייד..אני ממש מבולבל :s05:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.