עבור לתוכן

שיתוף חיוג לאינטרנט בכבלים

Featured Replies

פורסם

שלום חברה,

אז ככה,אני עוד מעט עובר לכבלים (בנתיים יש לי ADSL עם מודם נתב של Alcatel 510).

לפני הרבה שנים כשהייתי נסיין של אינטרנט בכבלים היה לי מודם ראוטר של 3COM ממה שאני יודע עכשיו כבלים לא מחלקים מודמים כאלה

אז השאלה היא כזו:אם אני מחבר מודם של כבלים לSWITCH ומחבר גם 2 מחשבים נוספים לSWITCH האם אפשר לעשות איכשהו

שכל מחשב יוכל לחייג עצמאית דרך המודם לאינטרנט,ז"א שלמשל עם מחשב א' חייג ואני אפעיל את מחשב ב' אז הוא ישר יהיה מחובר לאינטרנט

וההפך,אני ]פשוט לא רוצה להגיע למצב שאני צריך לעשות מחשב שרת שכל הזמן יעבוד.

פורסם

1-אם תהיה מחובר אל רשת הכבלים ללא חייגן,תוכל לחבר עד 2-3 מחשבים שיכולו לגלוש ללא תלות אחד בשני.שיתוף קבצים לא מומלץ בתצורת הרשת הזאת בגלל שאין הפרדה בין הרשת הפנימית שלך לרשת הכבלים.

2.במידה ואתה תהיה מחובר אל רשת הכבלים דרך חייגן,הדרך המומלצת היא ע"י רכישת נתב.

http://www.netcheif.com/Articles/Router/router.htm

רשימת נתבים אשר תומכים בחיבור l2tp לכבלים:

http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htm

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

חיבור קבוע = תוספת מחיר שאני משלם לספק או לחברת הכבלים או שזה שרות שניתן חינם ורק צריך לבקש שיוגדר עבור החיבור שלך ?

פורסם

למיטב ידעתי זו שיטת חיבור אל רשת הכבלים וזה לא צריך לעלות כסף נוסף.

בבזק בין לאומי יש לך את האפשרות הזאת.בספקיות אחרות תוכל לנסות לבקש,אך רב הסיכוים שתענה בשלילה.

חכה לעוד תגובות בהקשר לזה.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

התקשרתי היום לתמיכה הטכנית של הספק שלי (ברק) ושאלתי את נציג התמיכה איך אני מבקש חיבור קבוע ללא חייגן

הוא אמר לי שאת זה מבקשים מהספק ולא מחברת הכבלים אבל אז הניתוב לחו"ל יעבור דרך השרתים של כבלים,ורק הIP

שאני אקבל יהיה של ברק.

זה נישמע לי קצת מוזר,הוא טוען שכאשר אני מתחבר בעזרת חייגן,הניתוב הוא דרך השרתים של הכבלים לשרתים של ברק ורק אז החוצה,במקרה של חיבור ללא חייגן

הניתוב הוא ישירות החוצה דרך שרת כבלים עם IP שאני מקבל דרך שרת DHCP של ברק שנימצא בחוות השרתים של כבלים.

למישהו יש הסבר הגיוני לזה ?

דבר נוסף הנציג לא הכחיש ואמר שאני פשוט יכול לחבר מחשב אחד למודם דרך USB ושני דרך כרטיס רשת להגדיר חייגן דרך שניהם ולגלוש דרך שניהם בו זמנית

ז"א חיבור כפול על אותו שם משתמש וסיסמה,כמו כן הוא אמר (שזה די ברור) שאם אני רוצה רשת עם חייגן פשוט לקנות ראוטר שתומך לL2TP.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים