עבור לתוכן

נשיא איראן: תקיפת לבנון התניעה את השמדת הציונים

Featured Replies

פורסם

אני בספק אם הוא יודע מה משמעות המילה "התניע"

הוא כלכך אידיוט שזה לא ייאמן...

• תגובות 45
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני בספק אם הוא יודע מזה ציוני

פורסם
  • מחבר

אני בספק אם הוא יודע.

פורסם

לא אני רציני הוא אפילו לא יודע מזה ציוני המטומטם הזה

צינוים ציונים הוא יודע מזה בכלל ציונים !@#$!@#$ שיגיד ישראלים,יהודים

אבל האויב הציוני, הציונים, הנוכל הציוני הרשע הציוני

אמא שלו זונה שידע כמה שטיות הוא פולט מהפה

פורסם

יודע לא יודע...הוא פשוט שונא את היהודים,הוא גזען,דיקטטור,קוף מכוער שעושה הרבה רעש.

פורסם

חחח חש גבר שם בטהרן שיבוא לפה נראה אותו מדבר מילה שלי תוך 5 דקות הוא על העמוד של השווארמה מסתובב

פורסם
  • מחבר

היתקשר אלי עכשיו חבר מלבנון (חייל ששלחו אותו - שיריון) הוא אמר שב <צונזר>

פורסם

תערוך תהודעה זה צנזרוה! הצבא לא פרסם@@!! אסור לפרסם זאת!

פורסם

היתקשר אלי עכשיו חבר מלבנון (חייל ששלחו אותו - שיריון) הוא אמר שב00000000000000000000000כססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס

בהמשך הפעולות בשטח לבנון.

עוד חמור קופץ בראש שמנסה להראות כמה הוא חשוב

ושהוא יודע מידה רגיש.

למה לכתוב מספרים?

טיפש.

וזאת הדוגמה למה נפסיד במילחמה הבא ... העם הזה מלא טיפשים.

ושום מטוס או טנק לא יעזור לכם כשיש כל כך הרבה טיפשים פה.

פורסם

תלך גם לפורומים בלבנון תכתוב את זה בפורומים של החיזבאללה אולי. כמעט כל אחד פה יודע משהו שאסור לומר לכל אחד יש איזה דוד או אבא שיודע את הפרטים ואם כל אחד היה כותב מה שהוא יודע אז הפורום הזה היה כמו מודיעין שמספיק שהזבלון הכי קטן היה רואה את זה ומספר לאבא של החברה של הדוד של האמא והוא היה מספר לחבר של הספר והוא היה מספר לדוד של נסראללה. דברים כאלה מתגלגלים מאחד לשני וכבר ביקשו לא לפרסם אז למה לעשות דווקא כדי להראות שאתה יודע.

פורסם

העם הזה מלה טיפשים.

נכון, העם הזה מלא טיפשים

פורסם

אין זה פעם הראשונה שנשיא איראן מדבר בגלוי על השמדתינו ולא האחרונה.מפני שהוא יודע שהעולם המערבי צריך אותו מפני שהוא אוחז בנשק "הזהב השחור".לכן הוא מרשה לעצמו לומר כל מה שהוא רוצה בגלוי וללא חשש.אך אם העולם היה בעל שכל ישר והגיון בריא הוא לא היה קונה מהם נפט והיה מתבסס על מדינות אחרו ולא חסרות כאלה.בנוסף לכך הוא לא היה מעיז להמשיך עם תוכניתו בהעשרת אורניום בדרך לפצצה גרעינית איסלמית.אך כשהוא רואה שהעולם המערבי מתרפפס בפניו ומנסה לרצות אותו אז באמת אין לו סיבה לדאגה.רק שהעולם יתקוף את עמו ואת הקורים הגרעיניים שהקים רק אז הוא יידע לנהוג כבני אנוש.

פורסם

שיחסלו כבר את האפס הזה, אני לא מבין למה מחכים....

פורסם

אין זה פעם הראשונה שנשיא איראן מדבר בגלוי על השמדתינו ולא האחרונה.מפני שהוא יודע שהעולם המערבי צריך אותו מפני שהוא אוחז בנשק "הזהב השחור".לכן הוא מרשה לעצמו לומר כל מה שהוא רוצה בגלוי וללא חשש.אך אם העולם היה בעל שכל ישר והגיון בריא הוא לא היה קונה מהם נפט והיה מתבסס על מדינות אחרו ולא חסרות כאלה. ...

זה כמו ב"חולית"... אי אפשר לוותר על הנפט שמגיע משם.
פורסם
  • מחבר

^ מה הקטע שלכם יא לחוצים? אם זה היה סוד מדיני הוא לא היה אומר לי חח בגלל טיפשים כמוכם אולי נפסיד במילחמה , כאילו שסיפרתי שישראל עומדת להתיל פצצת אטום על איראן ב 27 לאוגוסט בשעה 17:20 ...אתם סתם עושים רוח... :nono:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים