עבור לתוכן

מתי ה- 6800XS וה- ASUS P5D יהיו זמינים בישראל !?

Featured Replies

פורסם

אני כבר רוצה לקנות !!

פורסם

בתחילת החודש הבא , הכל יהיה זמין

X6800 זה בזבוז כסף

הלוחות של אסוס הם P5W או P5B

פורסם

Intel Core 2 Extreme X6800 הוא הרבה דברים, בזבוז כסף הוא לא.

מדובר במעבד המושלם לOverclock, במידה וזה לא מעניין אותך אין פער ביצועים רציני בינו לבין הIntel Core 2 Duo E6600/700.

פורסם

Intel Core 2 Extreme X6800 הוא הרבה דברים, בזבוז כסף הוא לא.

מדובר במעבד המושלם לOverclock, במידה וזה לא מעניין אותך אין פער ביצועים רציני בינו לבין הIntel Core 2 Duo E6600/700.

אתה ב XS די הרבה, שאלה ולא צינית - איזה מספרים ראית עם X6800 (סטפינג 5) עם קירור אוויר, עם קירור גז שלב בודד ?

אני בדילמה הזאת כבר שבועיים, מה עדיף באמת E6700 או X6800 - כולם סטפינג 5 ES .

אם הבעל ה X6800 לא הולך להשתמש בחנקן נוזלי אז באמת מדובר בבייזבוז כסף הרסני לאור ה X6900 הקרב יחד עם הקאנספיליד הלא נדיר .

ה X6800 פולט 35% יותר חום מאשר מעבדי ה E אז מדובר במעבד חם, חם מאוד.

מבחינת מספרים - הוא לא תמיד יעקוף את ה 6600 או אות ה 6700 אם אותו קירור כולל אפילו קרח יבש.

היתרון הגדול של ה X6800 הוא המכפלה, ולא הרבה יותר, זו דעתי.

אגב עומרי, אחלה טראד על המלחמה :beerchug:

פורסם

אם הבעל ה X6800 לא הולך להשתמש בחנקן נוזלי אז באמת מדובר בבייזבוז כסף.

מבחינת מספרים - הוא לא תמיד יעקוף את ה 6600 או אות ה 6700 אם אותו קירור כולל אפילו קרח יבש.

היתרון הגדול של ה X6800 הוא המכפלה, ולא הרבה יותר.

המכפלות הפתוחות הופכות אותו למעבד המושלם, אפשר לטפל בכל טמפ' בעזרת הקירור המתאים.

פורסם

המכפלות הפתוחות הופכות אותו למעבד המושלם, אפשר לטפל בכל טמפ' בעזרת הקירור המתאים.

ערכתי את ההודעה שלי, השאלה באמת מה זה הקירור המתאים :)

פורסם

ערכתי את ההודעה שלי, השאלה באמת מה זה הקירור המתאים :)

כדי להגיע למצב שהקירור לא יוצר לחץ לא מוגדר מחוץ למעבד (כלומר אין ממש יעילות, המעבד עצמו רותח), צריך הרבה יותר מLN2 (כמובן שצריך לחשוב על קירור שלא ימנע מן המעבד לאתחל).

ובקשר לטראד, הכל קשור ליצוג. 8)

פורסם

מן הסתם עם כל קירור נתון יהיה עדיף לאברקלק (עשיתי פועל מהשם עצם אוברקלוק) מעבד עם TDP נמוך יותר

כמובן שמדובר על מעבדים זהים (ולא מעבדים מסדרות ומיקרו-ארכיטקטורות שונות)

פורסם

אופס, סליחה לא ראיתי את החלק הראשון של העריכה שלך.

ערכות העיתונות (WhiteBox) מכילות מעבדי B1 Stepping 5, לפי מה שראיתי X6800 WhiteBox יכול בקלות להגיע ל4GHz על אויר, וקרוב מאוד ל5GHz (תלוי בSingle Stage).

גם לפי התוצאות הWhiteBox לא מכילים מספר פונקציות "אבטחה" שמקשות על פעולת המעבד ומאפשרות Overclock יעיל יותר ממעבדי הRetail.

בקשר לאיזה מעבד עדיף, לדעתי כל עוד לא תעבוד עם קירור קיצוני במיוחד (עד גבול הLN2) הE6700 יספק לך את הOverclock הכי טוב (עוקף את התדרים של הX6800 במכפלה נמוכה יותר).

פורסם
  • מחבר

אתה ב XS די הרבה, שאלה ולא צינית - איזה מספרים ראית עם X6800 (סטפינג 5) עם קירור אוויר, עם קירור גז שלב בודד ?

אני בדילמה הזאת כבר שבועיים, מה עדיף באמת E6700 או X6800 - כולם סטפינג 5 ES .

אם הבעל ה X6800 לא הולך להשתמש בחנקן נוזלי אז באמת מדובר בבייזבוז כסף הרסני לאור ה X6900 הקרב יחד עם הקאנספיליד הלא נדיר .

היתרון הגדול של ה X6800 הוא המכפלה, ולא הרבה יותר, זו דעתי.

אגב עומרי, אחלה טראד על המלחמה :beerchug:

אינני מבין מה פשר ההודעה המטומטמת הנ"ל.

אני מעוניין לקנות מעבד אשר יריץ את המשחקים הכי כבדים בצורה הטובה ביותר , ולא אינני מתכוון לבולשיט שאתה משחק , אלא על משחקים הרבה יותר מתקדמים.

אז לפני שאתה משחק אותה חמור קופץ בראש הייתי מצפה שקודם לכן היית מכיר את הצרכים.

פורסם

אני מעוניין לקנות מעבד אשר יריץ את המשחקים הכי כבדים בצורה הטובה ביותר , ולא אינני מתכוון לבולשיט שאתה משחק , אלא על משחקים הרבה יותר מתקדמים.

כל אחד ממעבדי הCore 2 Duo יריץ כל משחק בצורה הטובה ביותר, ואפילו "יותר מדי טוב".

אז השאלה היא בכמה יותר מדי טוב המעבד יריץ, ולא איזה מעבד יריץ הכי טוב!

גם אם המעבדים יצרו צוואר בקבוק על כרטיס/י המסך לדוגמא אין לך שום דאגה בנוגע לרמת הביצועים.

הסיבה הממשית היחידה לרכוש מעבד חזק כל כך היא לשימושים קיצוניים ולא הרצת ישומים סטנדרטיים.

פורסם

אופס, סליחה לא ראיתי את החלק הראשון של העריכה שלך.

ערכות העיתונות (WhiteBox) מכילות מעבדי B1 Stepping 5, לפי מה שראיתי X6800 WhiteBox יכול בקלות להגיע ל4GHz על אויר, וקרוב מאוד ל5GHz (תלוי בSingle Stage).

גם לפי התוצאות הWhiteBox לא מכילים מספר פונקציות "אבטחה" שמקשות על פעולת המעבד ומאפשרות Overclock יעיל יותר ממעבדי הRetail.

בקשר לאיזה מעבד עדיף, לדעתי כל עוד לא תעבוד עם קירור קיצוני במיוחד (עד גבול הLN2) הE6700 יספק לך את הOverclock הכי טוב (עוקף את התדרים של הX6800 במכפלה נמוכה יותר).

ה white box בהחלט מעבדים מצויינים.

ועדיין המספרים אפילו שלהם ברוב המקרים - בקירורים שפחות מחנקן מאוד דומים ל e6700 או אפילו e6600 טובים מאותו סטפיניג, ראה 6600 או 6700 סטפינג 5 שעושים 4 גיגה

על אוויר ו 4.5 עם מערכת שלב אחד, נחזור לנקודת ההתחלה - אם לא הולכים להשתמש בחנקן ה X6800 לא מצדיק את מחירו, זו דעתי בכל אופן.

בקשר אליך:

אינני מבין על מה אתה מדבר.

אינני מבין על איזה משחקים אתה משחק ואני לא.

אינני חמור שקופץ בראש.

אינני כותב הודעות מטומטמות.

לך שתה מים קרים ושים בכוס מעט ויטמנציק פטל, יום טוב.

פורסם

hellyeah

שמור על צורת ביטוי נאותה או שתקבל אזהרה

אחרי 3 אזהרות תורחק או תושתק

פורסם

רק לי נדמה שמדי פעם יש כאן משתמשים חדשים שנראה שמנסים להוריד את רמת הדיון, ממש כאילו נשלחו ע"י אתר מתחרה? ::)

אולי אני סתם פרנואיד, אבל לפעמים זה נראה לי ככה... :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים