עבור לתוכן

רמקולים X-530 לא שומעים בכל הרמקולים בחיבור ישיר לכ. קול מובנה בלוח

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח אם:

Abit NF 7 -SL

רמקולים:

Logitech X-530

כאשר אני מחבר את הרמקולים לכניסות ה- 5.1 שלו, אני לא שומע

בכל הרמקולים!

כאשר אני מחבר את הרמקולים למפצל שקיבלתי איתם רק ליציאה

הירוקה הרגילה של הכ. קול, אני שומע בכל הרמקולים, אבל אין

חלוקת צלילים יפה כזאת כמו ב-5.1 איכותי.

ובדרייברים ב-WIN אני מכוון את הכל האפשרויות על 5.1 בכל מקום אפשרי,

גם ב- nvmixer וגם בדבר הזה של הWINDOWS עצמו.

וכלום לא עוזר.

יש לכם פתרונות נוספים? אולי שינויים בBIOS?

ואם לא, האם קניית כ. קול PCI יפתור לי את הבעיה, כגון למשל Creative 7.1 24 bit?

תודה מראש לכל העונים.

פורסם

דבר ראשון, לא כל הזמן אתה תשמע בכל הרמקולים, בד"כ במוסיקה אתה תשמע סטריאו (2 רמקולים +סאב)

תנסה לבדוק סרטים ומשחקים איכותיים ותראה אם אתה שומע בכולם.

דבר שני, איך חיברת את הרמקולים לכרטיס קול?

אם חיברת עם 3 כבלים אנלוגיים אז תבדוק שהפכת את היציאות של הכרטיס קול, כלומר שה MIC יוציא סנטר וסאב וה LINE IN יוציא אחורים ימין/שמאל.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון, לא כל הזמן אתה תשמע בכל הרמקולים, בד"כ במוסיקה אתה תשמע סטריאו (2 רמקולים +סאב)

תנסה לבדוק סרטים ומשחקים איכותיים ותראה אם אתה שומע בכולם.

דבר שני, איך חיברת את הרמקולים לכרטיס קול?

אם חיברת עם 3 כבלים אנלוגיים אז תבדוק שהפכת את היציאות של הכרטיס קול, כלומר שה MIC יוציא סנטר וסאב וה LINE IN יוציא אחורים ימין/שמאל.

חיברתי את זה כמו ילד טיפש :)

ירוק לירוק

שחור לשחור

וצהוב לצהוב

יש לי 5 יציאות בכרטיס הקול.

כחול - LINE

אדום - MIC

ירוק - OUT

שחור-OUT

צהוב-OUT

לא יודע בדיוק מה שייך למה.

פורסם

אתה אמור לשמוע 5.1 רק במשחקים ובסרטים שתומכים בכך. מוזיקה נועדה להאזנה בשני רמקולים, ואין טעם להשמיעה בחמישה. יש אפשרות לעשות זאת, והיא כנראה לי מופעלת אצלך, אבל אני לא ממליץ להפעילה.

פורסם
  • מחבר

אתה אמור לשמוע 5.1 רק במשחקים ובסרטים שתומכים בכך. מוזיקה נועדה להאזנה בשני רמקולים, ואין טעם להשמיעה בחמישה. יש אפשרות לעשות זאת, והיא כנראה לי מופעלת אצלך, אבל אני לא ממליץ להפעילה.

היא מופעלת בכך שיש לי מפצל כזה שמחבר את כל יציאות ליציאה אחת ירוקה בלבד, כך אני שומע בכל הרמקולים.

אתה יכול לתת לי עצה איך בדיוק אני יכול לדעת האם משחק/סרט מסוים תומכים ב 5.1?

פורסם

אל תחבר את הרמקולים עם מפצל, זה טיפשי לגמרי. יש 5 רמקולים כדי להבחין בכיוון ממנו בא הצליל. מה הז עוזר אם אותו צליל יוצא מכולם?

לגבי משחקים, צריך להיות כתוב איפהשהו, תחפש קצת, אולי באינטרנט. לגבי סרטים, נסה לבדוק את המאפיינים של הקובץ בבתוכנה בה אתה צופה, שם אמור להיות כתוב.

פורסם

תנסה עם התוכנה שקיבלת עם כרטיס הקול לשלוח כל מני צלילים, לרמקול מסויים, תראה אם זה עובד אם כן, אז תשכיר/תוריד איזה סרט DVD ותבדוק.

פורסם

אני חושב שבX-fi יש לי אפשרות לשמוע מוזיקה 2 ערוצים בסראונד. לא יודע אם יש בaudigy או בישנים יותר אופציה כזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים