פורסם 2006 ביולי 2219 שנים בזמן האחרון החלטתי לחבר עוד כ4 רמקולים למחשב, אני מעוניין לבנות מפצל לכניסת אודיו פשוטה לגמרי, שיכיל 6 חיבורי אודיו, מי שיכול לתת לי שרטוטים, תמונות, רעינות, וכו..., תודה רבה לו, אני אודה לו מאוד,תודה רבה, שהמצב רק ישתפר,אבי
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים למה שלא תחבר מערכת קולנוע ביתי קטנה למחשב (זאת אם הרמקולים הקטנים 6 רמקולים)
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים מחבר למה שלא תחבר מערכת קולנוע ביתי קטנה למחשב (זאת אם הרמקולים הקטנים 6 רמקולים)אולי כי זה עולה כסף??, asshole,נו בבקשה תשובות עינייניות אנשים!,תודה,אבי
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים תרגע עם הקללות אף אחד לא חייב לך כלום.חוצמזה לא מבין מה אתה מסתבך זה לא שיש לך שם 17 אלף חוטים שאתה צריך שרטוט בשביל זה.תחשוף, תחבר, תבודד.קח בחשבון שאתה תשמע נורא חלש אם תפצל ליותר מ2-3.
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים אין לי מושג למה בן אדם ירצה לחבר יציאה אחת ל 6 רמקולים?אין בזה שום היגיון וזה לא יועיל בכלום. עדיף רמקול אחד יותר גדול.לשאלתך, האות המקורי הוא בעצמה מסוימת נתונה. כל פיצול שלו מנחית את העצמה במוצא. אם אתה משתמש במפצל ל 2 כמו שמוכרים בחנויות אז אתה מקבל בכל יציאה קצת פחות מחצי מהאות המקורי (כי תמיד יש קצת הפסדים)אם תחלק ל 6 תקבל בכל יציאה (באופן אידיאלי) 1/6 מהאות המקורי ובפועל פחות. יש גם סיכוי סביר שתעמיס את דרגת המוצא של האות (כרטיס הקול) ותגרום לעוות מסויים של הצליל.הפתרון הנכון במקרה כזה הוא מעגל אקטיבי (עם מגבר) שיפצל ויגביר את האות ל 6 יציאות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.