פורסם 2006 ביולי 2219 שנים אני קונה מחשב חדש, כרטיס קול XFI , איזה רמקולים 7.1 מתאימים? צריך שהרמקולים יהיו טובים למשחקים בעיקר, סרטים ומוסיקה. אבל הכי חשוב משחקים. החדר שלי הוא 3.2 מטר על 3.7 מטר. 3.7 זה הרוחב ו 3.2 זה אורך. הנה סרטוט של החדר: עריכה: מחר אני אסרטט אחד הרבה יותר מדויק.
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים creative inspire t7900בסביבות 900 שקלחבל שזה לא 3 על 3 כמו אצלי, ככה הכי טובומי שקופץ פה ואומר ש7 זה בזבוז ו5 זה מספיק אני יורה בו
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים 7 זה בזבוז ו5 זה מספיק!וברצינות, איך אתה מצפה לתשובה רצינית אם אתה לא נותן תקציב? יש יופי מערכות סראונד ב200000 ש"ח... יתאים לך?
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים מחבר התקציב הוא עד 1500. כמובן אני מוכן להוסיף אם המוצר יהיה מיוחד מאוד. זה עד כדי כך משנה אם החדש הוא לא 3 על 3? אולי אני אקטין אותו. (הוא בבניה)
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים מה אתה מבלבל במוחיש לך 7.1 שאתה מדבר?אתה שמעת פעם איך זה שאתה עומד ליד דלת ושמהצד שלה מישהו הולך ואתה שומע את הכל ברמקול הצדדי?פשוט ש 3 על 3 נראה לי הכי טוב ל7.1 או 8.1 שאם יהיה בעתיד כי הוא קטן ולא מבריח את הסאונד, צריך אחד כזה בכל ביתהחדר שלי הוא ממד אז הוא 3 על 3 בברירת מחדל וזה רק עושה את זה יותר טובבכל משחק נורמלי שמכבד את עצמו ומשתמש בdirectsound, openAL או miles sound system יש תמיכה ל7.1אפילו בhalf-life 1 וקאונטר סטרייק הישנים יש תמיכה ב7.1 ולא שהירי באחוריים ישמע אותו דבר בצדדיים אלא 2 ערוצים קול נפרדים נוספים לפי הכיוון שאתה מסתכל אליוואתה יכול פשוט לתלות אותם על הקיר שהם פונים קדימה, הthx setup console מכוון את הכיוון שהצליל ילך אליו, זאת אומרת אמצע החדר, the sweet spot
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.