עבור לתוכן

עזרה בבחירת מעבד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!!!

אני כבר יושב פה(HWzone) כמה ימים וקורא על ירידת המחירים שהולכת להתבצע במהלך השבוע הקרוב במעבדי AMD

ועדיין לא הבנתי איזה מעבד עדיף לי לקנות ביחס למחיר/ביצועים. ההתלבטות היא בין AMD 3800 X2 AM2 ל 6300 מהסדרה החדשה של

אינטל שתוכרז השבוע.

תודה

פורסם

6300 עדיףףףףףף

פורסם

מבחינת ביצועים אני הייתי בוחר את הE6300, מבחינת מחיר כנראה הX2 3800 יהיה זול יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות המהירות

אך יש כמה דברים שלא ברורים לי:

לפי הקישר מבחני הביצועים מראים שם מעבדים עם מהירויות של 2.53 GH מהידע המצומצם שיש לי בנושא אני יודע שהמעבדים

באים במהירויות של 1.8 GH ולא 2.5 כפי שמראים. בנוסף בנוגע למחירים, הרי שהמעבדים החדשים של אינטל צריכים לוחות חדשים

כלומר צ'יפסט חדש שגם הוא יהיה יקר. כלומר בסה"כ אם אני ימתין למעבד החדש של אינטל הרי שהמעבד קצת יותר יקר והלוח עוד יותר יקר

מה שעושה את ה"חבילה" ללא משתלמת בהשוואה למעבד AMD X2 3800 עם לוח פשוט וצ'יפסט של NFORCE 550.

פורסם

~עכשיו כולם יקטלו אותי~

אני הייתי הולך על 3800X2.

למה??? למה?? למה? לאא!! אבל הקונרו חייב להשתלט על העולם!

אז זהו, שלא.

3800X2 ייצא גם זול יותר, גם יציג ביצועים טובים יותר (תלוי כבר ב-OC. אני מדבר בסטוק)

לוחות האם יהיו זולים יותר.

כל הסיבות בעולם לקנות 3800X2.

לכל הפאנבויז שחושבים שהקונרו זה הדבר הגדול הבא ויהי מה, תזכרו שיותר חשוב לבחון כל מעבד לגופו.

פורסם

לא יודע מה איתך, אבל CPC ה6300 אוכל את ה3800 בלי מלח..

אתה לא יכול להשוות קונרו ב1.8 לAMD ב2.5 (OC), נכון? מילא 2.5 היה סטוק.. אבל לא..

פורסם

כשמדובר בדגמי B1 Stepping 5 (וחדשים יותר) רואים בברירות שבתדר סטוק המעבד היחיד שלא גובר על FX-62 במשחקים (אחרי הכל זה מה שחשוב לרובנו לא?) הוא הE6300, כל השאר אוכלים אותו בלי מלח.

פורסם

~עכשיו כולם יקטלו אותי~

אני הייתי הולך על 3800X2.

למה??? למה?? למה? לאא!! אבל הקונרו חייב להשתלט על העולם!

אז זהו, שלא.

3800X2 ייצא גם זול יותר, גם יציג ביצועים טובים יותר (תלוי כבר ב-OC. אני מדבר בסטוק)

לוחות האם יהיו זולים יותר.

כל הסיבות בעולם לקנות 3800X2.

לכל הפאנבויז שחושבים שהקונרו זה הדבר הגדול הבא ויהי מה, תזכרו שיותר חשוב לבחון כל מעבד לגופו.

:behead:

i just did.

לא יודע מה איתך, אבל CPC ה6300 אוכל את ה3800 בלי מלח..

אתה לא יכול להשוות קונרו ב1.8 לAMD ב2.5 (OC), נכון? מילא 2.5 היה סטוק.. אבל לא..

בדיוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים