עבור לתוכן

GTR 2 Demo - שיחקתי, נהנתי - מומלץ!

Featured Replies

פורסם

שיחקתי במקלדת ובעכבר ובעכבר הרבה יותר נוח

במקלדת זה מעפן :{

הגרפיקה סבבה והמשחק יותר אמיתי מכל משחק (מירוצים) אחר ששיחקתי

• תגובות 97
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחחחחחחח חברים.. שיחקתי בלי ברקס עד עכשיו ואפילו לא שמתי לב ועשיתי בלי ברקס 1:43:50 חחחחח

עכשיו אחרי ששמתי ברקס עשיתי 1:37:22! :)

פורסם

עשיתי 1:39:899 . זה עוד עם עכבר.... :) אין לי כוח לחבר את ההגה :)

בכל מקרה, משחק פשוט מעולה. SIMBIN תותחים. רק אני מקווה שהם כמו כל שאר תעשיית המשחקים, תרד מלהפיץ אותו עם SF.

יפה תוצאה מעולה... שמת שיהיה הכי ריאליסטי?

חחחחחחחח חברים.. שיחקתי בלי ברקס עד עכשיו ואפילו לא שמתי לב ועשיתי בלי ברקס 1:43:50 חחחחח

עכשיו אחרי ששמתי ברקס עשיתי 1:37:22! :)

מה זאת אומרת בלי ברקס? זה בלי ברקס על ההתחלה?

פורסם

לא.. כיוונתי תקונטרולרס בשביל החיצים ובטעות שכחתי לסמן DOWN בBRAKES... אז לא היה לי ברקסים וסתם לחצתי בחיצים למטה אבל זה בעצם האיט לי בגלל שגם עזבתי את הגאז :P...

ואני משחק עם חצי עזרה כמו שאמרתי..

פורסם

הוא פשוט לא השתמש בברקסים כי הוא כיוון כפתור בשביל ברקס. אבל בטח שמת את הברקסים האוטומאטים. המחשב מאט לך לבד לפני כל פנייה. בלימה גם נעשית יותר מדוייקת וזהירה ככה שזה עזר לך לעשות זמן כזה טוב

פורסם

הקטע זה לשחק בלי עזרה, עם עזרה אני יכול 1:30:5, אבל זה לנובים.

פורסם

רק אני מקווה שהם כמו כל שאר תעשיית המשחקים, תרד מלהפיץ אותו עם SF.

כבר הודיעו רשמית שבGTR2 לא יהיה StarForce. שים לב שכבר בדמו אין, מה שאומר שגם במלא לא יהיה, לעומת כל משחקים עם StarForce שגם גרסאות הדמו שלהם הגיעו עם SF.

ללא עזרה 1:37:23

פורסם

הקטע זה לשחק בלי עזרה, עם עזרה אני יכול 1:30:5, אבל זה לנובים.

אין סיכוי שאתה עושה כזאת תוצאה עם או בלי עזרה...

הבעיה שההבדל בין בלי עזרה לעזרה חלקית היא ענקית.

פורסם

אני יכול לעשות 1:30 עם עזרה בלי בעיה בכלל.

פורסם

אני לא חושב... תביא SCREEN SHOT

פורסם

[ltr]what I don't like about the demo.

the graphics ain't all it's cracked up to be, I prefer the graphics of LFS S2 even if the there are less polys and less shader effects, LFS S2 looks better IMHO.

physics are good but it's not rFactor and not even close to LFS S2. the major drawback of GTR 2 and GT Legends (GTL) is the crappy force feedback engine (both simbin's). strangely enough rFactor got the same problem. the force feedback is reversed, now there's a setting for fixing it (in GTR2 and GTL), but even with the FF corrected, it's still shit.

LFS in compression has real time FF calculation. meaning the way you setup the suspension will affect the FF. stiffer suspension - stiffer FF, more caster - more return to center force. bent the steering axis or collapsed the suspension - FF will be affected.

plus on the physics side, the garage mode is too simplified. true values are not shown, instead they use a noobish fast bump/rebound, slow bump/rebound instead of a true life value of damping kNs/m (kilo newton second per meter). this applies to rFactor as well.

verdict: nice addition to the genre but not a new class leader. LFS S2 is still king.[/ltr]

פורסם

ברור ש-LFS S2 הרבה יותר טוב, אחד לא אומר פה אחרת. :xyxthumbs:

פורסם

[ltr]what I don't like about the demo.

the graphics ain't all it's cracked up to be, I prefer the graphics of LFS S2 even if the there are less polys and less shader effects, LFS S2 looks better IMHO.

physics are good but it's not rFactor and not even close to LFS S2. the major drawback of GTR 2 and GT Legends (GTL) is the crappy force feedback engine (both simbin's). strangely enough rFactor got the same problem. the force feedback is reversed, now there's a setting for fixing it (in GTR2 and GTL), but even with the FF corrected, it's still shit.

LFS in compression has real time FF calculation. meaning the way you setup the suspension will affect the FF. stiffer suspension - stiffer FF, more caster - more return to center force. bent the steering axis or collapsed the suspension - FF will be affected.

plus on the physics side, the garage mode is too simplified. true values are not shown, instead they use a noobish fast bump/rebound, slow bump/rebound instead of a true life value of damping kNs/m (kilo newton second per meter). this applies to rFactor as well.

verdict: nice addition to the genre but not a new class leader. LFS S2 is still king.[/ltr]

וואו אחי תקצרת את זה באופן יפה מאוד. באמת הדברים האלה עדיין מציקים לי. LFS הוא עדיין השליט בכל מה שקשור לפיזיקה בזמן אמת. רק לא ידעתי שגם הFF מושפע בזמן אמת :) .

בכל מקרה, הסיבה שלא הייתי בוחר לקנות את LFS היא בגלל שהוא עוד בשלבי פיתוח, למרות שלדעתי הפיתוח שלו הרבה יותר מושקע והקוד שלו יותר איכותי.

אפשר לראות את זה בזרימה המדהימה של המשחק שלא נופלת בפריימים בשום רגע, למעט המנוע הגרפי שמשפיע כאשר יש הרבה מכוניות על המסלול ויש הרבה חישובים מרחביים, דבר שאני בטוח שיפתר כאשר הם יעברו לשימוש בשיידרים ע"מ ליצור מודלים שנראים מפורטים יותר עם מס' קטן של פוליגונים.

אני גם מקווה שהם יחליפו את המנוע סאונד כי כרגע אני ממש לא אוהב את הצלילים במשחק. למי שלא יודע, הם מיוצרים אוטומאטית ע"י המשחק לפי הנתונים של המכונית.

בכל מקרה, הגרפיקה לדעתי די שולטת ב GTR2 , שזה הדבר הראשון שאני לא מסכים איתך בו.

דבר שני הוא שלדעתי, ה FF ב GT LEGENDS דווקא היה די מגניב, במיוחד במכוניות שריר כמו ה MUSTANG שהגה רועד לך חזק כשהמנוע עולה לטורים גבוהים,

אבל ברור שזה לעולם לא ישתווה ל FF בזמן אמת... :) .

פורסם

מה זה FF? :jump:

פורסם

force feedback.

זה הרטט של ההגה (או של כל ג'ויסטיק מסוג אחר שמותקן בו FF)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים