פורסם 2006 ביולי 2219 שנים http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=4190 היום הורדתי את הדמו של המשחק GTR 2, המשחק עדיין לא יצא בגרסתו המלאה כידוע לי, לכן אין סיבה לא לנסות את הדמו. הגראפיקה מאוד טובה, למרות שעם MX440 אי אפשר לראות את זה (ראיתי בתמונות). למי שמכיר את המשחק LFS, אז הם דומים מאוד אחד לשני. ישנה אפשרות לשחק עם העכבר, ישנה אפשרות לשחק עם קלאץ' ועוד אפשרויות. מה שממש משך את תשומת לבי, זה כשנוסעים באוטו דרך זווית ראיית הנהג, שומעים רעשים של פלסטיק חורק בקפיצות. מצטער אם פרסמו כבר את המשחק כאן בפורום ולא שמתי לב.
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים NFS התכוונת ?לא משנה , בטח קאקא של משחק בלי להעליב , המשחקים האלה די מאוסים
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים NFS התכוונת ?לא משנה , בטח קאקא של משחק בלי להעליב , המשחקים האלה די מאוסיםNFS = קקה של משחק.GTR\LFS = אחלה של משחק.וכל קשר ביניהם הוא מקרי בהחלט.
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים מחבר שימו לב שבפעם הראשונה שאתם משחקים, כל האופציות לתמיכה ועזרה בנהיגה מופעלות ולכן ישנה תחושה שקל לנהוג!
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים וואי איזה משחק חזק יאאלה! אגב אני משחק בלי עזרה יותר קשה אבל יותר כיף וריאליסטי.
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים מחבר איפה בכלל יש עזרה? אולי אתה לא שם לב, אבל לדוגמא בפניות המחשב עוזר לך להאט, זו דרך אחת לעזרה, במידה ואתה לא מבטל את זה כמובן.
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים אני משחק עכשיו TOCA3 ואני חייב להגיד שזו באמת חווית נהיגה ריאליסטית לחלוטין.חבל שאין לי הגה :-\GTR 2 בסגנון של זה?
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים אני הורדתי מהסרבר הראשון במהירות מקסימום [320KB].אגב יש למשחק תאריך יציאה כבר?
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים Publisher: 10tacle StudiosDeveloper: SimBinGenre: GT / Street RacingRelease Date: Sep 30, 2006
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.