עבור לתוכן

הקמת רשת אלחוטית וכמה שאלות על הציוד

Featured Replies

פורסם

1. יש לי כרגע רשת חוטית, שמורכבת ממודם אלקטל שהוא גם הראוטר, והאב חוטי.

אני יכול פשוט לקנות האב אלחוטי, לחבור אותו למודם במקום ההאב החוטי, לשים כרטיס רשת אלחוטי בכל אחד מהמחשבים שלי, וכל העסק יעבוד?

או שיש עוד משהו שצריך לעשות?

2. איזה האב מומלץ לקנות ומה מהחיר?

3. כנ"ל כרטיסי רשת?

תודה.

עריכה:

חקרתי קצת ואני מבין שמה שאני קונה זה ראוטר אלחוטי. אז בעצם אני מבטל את הראוטר שבמודם שלי ומחזיר אותו למצב רגיל?

ועוד שאלה - אני רואה שלראוטרים האלוחטיים יש גם חיבורי לאן רגילים. אני יכול לחבר גם כבלים רגילים וגם להפעיל את הרשת האלחוטית? ולחבר עוד מחשבים? אני מדבר על

http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7280

או

http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7358

(איזה מהם עדיף דרך אגב? אותו מחיר אותם פיצ'רז... יש עדיפות כלשהי? אני יודע ששתי החברות איכותיות).

פורסם

אתה יכול לקנות ACCESS POINT שזה בעצם סוויץ אלחוטי, או לקנות כבר ראוטר אלחוטי שעולה טיפונת יותר ולעשות את זה. השאלה שלי היא למה אתה רוצה את זה בכלל?

פורסם

בעיקרון נתב אלחוטי פשוט (וכרטיסים בעלי תמיכה בתקן) יעשה את העבודה בקלות (Windows XP Professional SP2 ממש עושה את העבודה בשבילך), רק אל תשכח לנעול את הרשת על כתובות הMac שלך.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לקנות ACCESS POINT שזה בעצם סוויץ אלחוטי, או לקנות כבר ראוטר אלחוטי שעולה טיפונת יותר ולעשות את זה. השאלה שלי היא למה אתה רוצה את זה בכלל?

אז בעצם אני קונה את זה, מחליף את זה עם הסוויץ' החוטי שיש לי, וזה כל הסיפור?

ואני רוצה לעשות את זה כי יש לי כרגע שלושה מחשבים שמחוברים ברשת חוטית, אבל קנינו לפטופ לאמא שלי ועוד מעט גם אבא שלי יקבל מלפטופ מהעבודה והם מתלהבים מזה שהם יוכלו לשבת בכל מקום בבית ולעבוד... לך תבין זקנים=\

דרך ממה שראיתי האסס פוינט עולה בערך כמו הנתב, בסביבות ה370-390 שקל...

פורסם

הבנתי. אז מה שהכי כדאי לך לעשות זה להחליף את הראוטר לראוטר אלחוטי (שכמעט תמיד כולל 4 יציאות קוויות), להשאיר את המחשבים שכרגע מחוברים לרשת הקווית באותו פורמט ורק המחשבים הניידים שיהיו יעבדו אלחוטית. ככה אתה רק מחליף ראוטר.

פורסם
  • מחבר

הבנתי. אז מה שהכי כדאי לך לעשות זה להחליף את הראוטר לראוטר אלחוטי (שכמעט תמיד כולל 4 יציאות קוויות), להשאיר את המחשבים שכרגע מחוברים לרשת הקווית באותו פורמט ורק המחשבים הניידים שיהיו יעבדו אלחוטית. ככה אתה רק מחליף ראוטר.

מעולה זה מה שרציתי לעשות, רק לא הייתי בטוח שזה יעבוד.

עכשיו רק שאלה, שני הראוטרים שהבאתי בהודעה הראשית יציבים וטובים, גם בעבודה בשתי רשתות (חוטית ואלחוטית)?

אם לא, מה מומלץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים