פורסם 2006 ביולי 2019 שנים הממשלה שלי לא אומרת לשאקירה כיצד לנהל את הקריירה שלה אז ששאקירה לא תגיד לממשלה שלי כיצד לנהל את המדינה שלה. גאד, מי שמפרסם את מה שהיא אומרת כנראה קולט שיש לה פה אבל לא שהוא לא נועד לדיבורים...
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים גאד, מי שמפרסם את מה שהיא אומרת כנראה קולט שיש לה פה אבל לא שהוא לא נועד לדיבורים... אפשר גם להכניס שירה להגדרה של דיבורים. hotlOOkin, שתוק כבר או שתקלל אותו בפרטי.
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים אפשר גם להכניס שירה להגדרה של דיבורים. לא, אני דיברתי על פונקציות אחרות. :
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים אפשר גם להכניס שירה להגדרה של דיבורים.hotlOOkin, שתוק כבר או שתקלל אותו בפרטי.מי מתי "פליט" זה קללה? ושתוק תגיד לחברים ש'ך הפורום לא שלך ואתה לא תקווה לאנשים עם לדבר או לא .
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים השתמשת באלימות מיליות, ולא אני קבעתי את החוקים.באמ'שלי נשבעעעע לך א'חשלו !!!111....
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים מה זה משנה היא שונאת יהודים וזה ידוע.ידוע?http://www.snopes.com/inboxer/outrage/shakira.htm
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים יאלה גם כן זונה מטומטת ששרה כמו גבר כולם חשים ממנה שמעתם תשירים שלה ? יענו כוס רעבק לסרנגה יש שירים יותר איכותים ממנה
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים יש לה דווקה גוף לא רע אז על תקלקלו לי ותכניסו לי תמילה גבר ליד שקירה-לעזזל יש לי הרבה מיקלחות קרות לעשות עוד :'(בכל מיקרה זה אחד מהדיונים המטומטמים ביותר שאפשר לעשותהפלוצים מהתעשיה הזות אומרים הרבה שטויות שהם לא מבינים בהם ויש להם אגו ענק כי הם חושבים שהם כל כך מוצלחים ביגלל שהם מוקפים במלקקי תחת חוץ מיזה אני רוצה לצין ששקירה ביכלל לא מיתנהגת כמו מוסלמית מאמינה לפי האיסלם הקיצוני אם מישהיא מוסלמית היתה מיצתלמת לקליפים חושפנים כמו של שקירה היא היתה נירצחת מהר מאוד ולא רק זה היה לה סיכוים מאוד טובים שהרוצחים היו מהמישפחה שלהאולי שתילך לבקר בלבנון במיסגד של החיזבלה עם היא לא תמות מיטילים שלנו היא תמות מהסכינים של החיזבלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.