עבור לתוכן

לוח אם + מעבד

Featured Replies

פורסם

סוף סוף החלטתי איזה מעבד ולוח אם אני הולך לקנות...

המעבד יהיה Intel Core 2 Duo E6700

והלוח GA-8I965P-DQ6

מה דעתכם?

ללוח גם קוראים 6Quad נכון?

פורסם

לא חבל על הכסף? ה6700 עולה 1500 ש"ח יותר מה6600...ונדמה לי שדבר כזה אתה יכול לפתור בOC קטן...מקס' מוסיף עוד 200 שקל לקירור טוב...

פורסם
  • מחבר

לא חבל על הכסף? ה6700 עולה 1500 ש"ח יותר מה6600...ונדמה לי שדבר כזה אתה יכול לפתור בOC קטן...מקס' מוסיף עוד 200 שקל לקירור טוב...

אני מקבל מחיר טוב אל תדאג לי... שאלתי רק מה דעתכם על שניהם... בגלל שהמעבד עדיין לא יצא אני לא יכול להגיד לך איזה מחיר אני מקבל, אבל על הלוח אם אני משלם 249$ שזה לפי שער 4.6 = 1145 ש"ח.

פורסם

לגבי הלוח-מבינים ממני יענו לך..

אבל לגבי המעבד...חחח אתה עושה צחוק? מה דעתנו? לא קראת בזמן האחרון ביקורות וכו'?

יש רק מעבד אחד יותר טוב ממנו וזה ה-6800 אקטרים או משהו כזה..

6700 זה מעבד מעולה! פשוט מעולה!

כך כל דגמי הקונרו...במיוחד כשאתה קונה מעבד שהוא רמה אחת מתחת למעבד הכי הכי טוב...

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

מעבד 6700 עולה יותר מ 1800 שקל במחירון זה מחיר נמוך אבל הוא יעלה יקר המעבד 6600 עולה בקרב של 2,000 שקל לפי זיגזאג

פורסם

מעבד 6700 עולה יותר מ 1800 שקל במחירון זה מחיר נמוך אבל הוא יעלה יקר המעבד 6600 עולה בקרב של 2,000 שקל לפי זיגזאג

מה אתה מדבר תגיד לי....מתי תתחיל לרשום כמו שצריך...

פורסם

ככה חברים שלך בפורום רשמו גם שמעבד E6700 עולה יותר מ 2,000 שקל מה זה לא נכון?

פורסם

תשמע...אני מכיר אותך מהודעות קודמות ואתה נוטה לרשום לא ברור...

בכל מקרה..6700 עולה 3400 ש"ח....

ואני רשמתי שהוא עולה 1500 שח יותר מ6600...

פורסם

אופס פשוט אני קורא ממש חפיף אז סליחה!

פורסם

אופס פשוט אני קורא ממש חפיף אז סליחה!

שמע..אין בעיה..זה פשוט מצריך כמה הודעות וזה מטרטר את כולם רק כדי להבין בדיוק למה אתה מתכוון..

אז תעשה טובה לכולם ולעצמך..קח ת'זמן לקרוא..אפחד לא רודף אחרייך ומקס' אתה יכול לערוך את ההודעה אחרי שאתה שולח...

בהצלחה בעתיד בקריאה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כמו שהסברתי לכם אין לי בעייה של כסף... אבל אני בטח שלא אקנה את ה6800 שעולה 1000 דולר... זה כבר מוגזם...

ואני חייב מידע וחוות דעת לגבי הלוח אם... !!! בבקשה תעזרו לי!! שווה לחכות לזה אולי??? ואם כן מתי יצא??? http://www.morlevi.co.il/news/news.aspx?id=19

פורסם

אם ככה אז אין פה ויכוח...קנה את הלוח אם שלך+6700...אבל שתדע שצפויים בקרוב להגיע לוחות במחירים שפויים יותר..

אבל אם כסף זה לא בעיה..

אחלה מעבד+לוח...הלוואי על כולם..תתחדש

פורסם

באותם מחירים +- עדיף DFI Infinity 975X-G

Asus P5WD2-E Premium Rev 1.03G

MSI Platinum 975X Rev 2B

Albatron PX975X וכו'

פורסם

כמו שהסברתי לכם אין לי בעייה של כסף... אבל אני בטח שלא אקנה את ה6800 שעולה 1000 דולר... זה כבר מוגזם...

ואני חייב מידע וחוות דעת לגבי הלוח אם... !!! בבקשה תעזרו לי!! שווה לחכות לזה אולי??? ואם כן מתי יצא??? http://www.morlevi.co.il/news/news.aspx?id=19

ו-6700 שעולה 770 דולר יותר טוב?

תקנה 6600 ותגמור עניין...חבל על הבזבוז

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים