עבור לתוכן

צריך המלצה למאוורר 120

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני צריך המלצה למאוורר 120.

צריך שהמאוורר יכניס אוויר,כי האחרון שקניתי הוציא אוויר ולא היה ניתן להפוך אותו :/

שהחנות תהיה באיזור תל-אביב

תודה

פורסם

בקשר למאוורר שכבר קניתה שלא ניתן להפוך אותו, אתה מדבר על המאוורר של AC???

ובקשר למאוורר שיכניס אוויר, אני יכול להמליץ לךעל ה-AMBER של AKASA. הוא מאוד מאוד שקט ( 19dba+- ) אבל הדחיפת אויר שלו לא הכי שיש ( 45cfm+- )

פורסם
  • מחבר

המאוורר שכבר קניתי היה של TT.

אין לי בעיה שהמאוורר יהיה רועש,העיקר שיהיה חזק.

תודה

פורסם

אם אתה רוצה מאוורר חזק, יש לי 2 אפשרויות בשבילך:

1) מאוורר של AC, יש 2 דגמים, אחד שאפשר להפוך ואחד שלא, ההבדל היחיד בביצועים הוא שזה שאפשר להפוך אותו מרעיש יותר ב-DBA אחד, אבל עדין הוא לא כזה מרעיש, יש לו 24.5dba ו-56.3cfm, שזה אחלה.

2) מאוורר של silver stone, המאוורר מאוד חזק ומגיע ל-110cfm אבל בעוצמה הזאת הוא מגיע ל-40 ומשהו dba, אבל יש לו גם פאן באס שמגיע איתו ואתה שם אותו במקום של כונן דיסקטים קטן, ועם הפאן באס הקטן הזה אתה יכול להנמיך את הרעש אבל כך גם את הביצועים. בעיה נוספת שלו היא שהוא די יקר, בארץ הוא עולה כמעט 100 שקל וגם בחו"ל הוא עולה בערך 80 שקל, החלטה שלך.

ותן לי עוד ניחוש אחד ( ומקווה שאחרון ), המאוורר המדובר הוא ה- silentcat הלבן הזה???

פורסם

1. 55CFM ל 120ממ זה עלוב, ואם כבר מתפשרים על כך כל מעט אז עדיף כבר לקחת את ה silentwheel 130mm שאמור להיות שקט יותר.

2. מעל 35DBA זה כבר בלתי נסבל גם למי ש"לא אכפת מרעש".

לדעתי תקח את ה thunderblade 120mm של טרמלטק, עם 78CFM ומוצהר על 21dba אבל לדעתי הוא יותר (לא כל כך שקט, אבל אמרת שלא מפריע לך).

פורסם

1. 55CFM ל 120ממ זה עלוב, ואם כבר מתפשרים על כך כל מעט אז עדיף כבר לקחת את ה silentwheel 130mm שאמור להיות שקט יותר.

2. מעל 35DBA זה כבר בלתי נסבל גם למי ש"לא אכפת מרעש".

לדעתי תקח את ה thunderblade 120mm של טרמלטק, עם 78CFM ומוצהר על 21dba אבל לדעתי הוא יותר (לא כל כך שקט, אבל אמרת שלא מפריע לך).

בואנה, איפה אתה חיי??? 55cfm זה לא התפשרות בגרוש!!! אולי אתה אומר את זה כי אתה חושב 35dba זה סביל, אבל זה ממש לא, זה רועש כמו גיהנום!!! 25dba זה כבר יכול להציק לכאלה שיש להם שמיעה חדה, אבל עוד סביל בערך. 35 זה כבר יותר מיותר מדי!!!

ואני לא מציע לך לקנות מאווררים של TT בגלל שהנתונים שלהם לא אמינים ולא נכונים

פורסם
  • מחבר

כבר אמרתי שהרעש לא אמור להפריע.

בכיף הייתי הולך על הAC,אבל הבנתי שהוא נמכר רק בנעה,וזה דיי רחוק לי.

אני צריך שהחנות תהיה באיזור של תל-אביב.

אם תוכלו להביא לי קישורים למאווררים זה יהיה יותר טוב.

תודה

פורסם

כבר אמרתי שהרעש לא אמור להפריע.

בכיף הייתי הולך על הAC,אבל הבנתי שהוא נמכר רק בנעה,וזה דיי רחוק לי.

אני צריך שהחנות תהיה באיזור של תל-אביב.

אם תוכלו להביא לי קישורים למאווררים זה יהיה יותר טוב.

תודה

מה הבעיה להזמין???

אם אין לך שום בעיה להזמין ועם רעש, אז תיקח את המאווררים של siverstone, הם הכי חזקים שאני מכיר, אבל גם יקרים.

פורסם

אני האיתי אולך על המאוורר לש סילברסטון .

רק תשים לב שהוא מזיז 110CFM!!!!!!!!

פורסם

כן, התכוונתי למאוורר הזה של סילוורסטון, אבל תזכור לוודא שיש לך מקום בשביל כונן של דיסקטים, כי לשם אתה תצטרך לשים את הפאן באס שלו.

את המאוורר של AC שהראתה לי אי אפשר להפוך :-\ , אבל יש להם דגם אחר של 12cm שכן אפשר להפוך, וההבדל היחיד בביצועים הוא שזה שכן אפשר להפוך מרעיש יותר ב-DBA אחד, ואם אתה אומר שרעש לא מפריע לך אז תיקח אותו :xyxthumbs:

דבר אחרון, יכול להיות שיש בארץ מאווררים יותר חזקים מ-AC, אני לא יודע איזה בדיוק, מכיוון שבזמנו שבדקתי כל מני מאווררים באינטרנט, כל מאוורר שהיה לו 25dba ומעלה לא התייחסתי אליו, אז אם תערוך בדיקה קטנה אולי תמצא מאווררים חזקים יותר

פורסם
  • מחבר

האמת שיש לי כסף להשקיע על הסילברסטון,אבל אני לא יודע אם יהיה הבדל גדול בינו לבים הAC ששווה את התוספת.

תודה רבה על העזרה אחי.

פורסם

הוא יקר יותר מה-AC בפי 2, אבל גם דחיפת האויר שלו טובה יותר פי 2, כך שזה שווה את זה ( הוא גם מרעיש יותר בכמעט פי 2 ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים