עבור לתוכן

שאלה על המחיר של 360

Featured Replies

פורסם

תגידו אם אני קונה באתר בארה"ב איזה כדאי לקנות?

כמה יעלה לי משלוח ב MUSTOP

כמה יעלה לי בסה"כ

פורסם

רגע רגע רגע לא הבנתי....

מה אתה קונה? ??? ???

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לקנות 360 פרמיום

פורסם

AMAZON?

עלות המשלוח שאל את MUSTOP

פורסם

אני לא בטוח שכדאי לך בכלל לקנות את ה-360 בחו"ל מ-2 סיבות:

1) בגלל שהמוצר יעלה מעל 50$ אז את תצטרך לשלם מיסים, ויכול להיות שעם המיסים אז המחיר כבר יתקרב מאוד למחיר שלה-360 בארץ, תברר כמה תצטרך לשלם על המיסים לפני הקניה.

2) אם תקנה בחו"ל לא יהיה לך ביטוח על המכשיר, ואם יקרה משוה למכשיר זהיהיה ממש חבל :-\ אני לא מציע לך להסתכן :nono:

אם בכל זאת הביטוח לא מפריע לך, אז כדאי לך לקנות פיזית את הקונסולה ולהביא אותה פיזית לארץ בלי לדווח עליה, וכך להשיג אותה בזול :xyxthumbs:

פורסם

אם בכל זאת הביטוח לא מפריע לך, אז כדאי לך לקנות פיזית את הקונסולה ולהביא אותה פיזית לארץ בלי לדווח עליה, וכך להשיג אותה בזול :xyxthumbs:

אלא אם כן אתה או אחד הקרובים נוסע לאמריקה....

בכל מקרה תשאל את TeaTime מאיפה הוא קנה את שלו אולי הוא יכול לעזור לך בזה....

פורסם
  • מחבר

ואם אני אקנה יד שניה?

פורסם

אני לא חושב שיש 360 יד שניה, הוא ממש חדש ולא נראה לי שכבר יש מישהו שהשתעמם ממנו, וגם אם כן, רק אם אתה יכול לראות אותו פיזית ולהיות בטוח שהוא במצב מצוין ( כי אחרי הכול הוא אמור להיות יחסית חדש ), ואל תשכח לקבל עליו מחיר נמוך, ואם זה מחול, אז בכלל נמוך.

אבל אני לא מציע לך לקנות יד שניה, גם ככה הקונסולות לא מחזיקות זמן כמו מחשב ועם הזמן יש להן דפקות קטנות כאלה ומציקות ( אתה שם לו צ'יפ,נכון? )

פורסם
  • מחבר

נראה לי

פורסם

אני לא חושב שיש 360 יד שניה, הוא ממש חדש ולא נראה לי שכבר יש מישהו שהשתעמם ממנו, וגם אם כן, רק אם אתה יכול לראות אותו פיזית ולהיות בטוח שהוא במצב מצוין ( כי אחרי הכול הוא אמור להיות יחסית חדש ), ואל תשכח לקבל עליו מחיר נמוך, ואם זה מחול, אז בכלל נמוך.

אבל אני לא מציע לך לקנות יד שניה, גם ככה הקונסולות לא מחזיקות זמן כמו מחשב ועם הזמן יש להן דפקות קטנות כאלה ומציקות ( אתה שם לו צ'יפ,נכון? )

ביפן יש 360 יד שניה מאוד בזול

הבעיה שיש הגנה אזורית וזה יפן לעזזל

פורסם
  • מחבר

לא אני מחפש רק NTSC לא פאל ולא NTSC-J

פורסם

כתבתי יפן כסוג של בדיחה

למרות שבאמת יש שם משומשים מאוד זולים אני לא מצפה מימך ליקנות מיפן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים