פורסם 2006 ביולי 1919 שנים ואת צמרת חיזבאללה. 23 טון חומר נפץ הושלכו על הבונקר בו שהו בכירי החיזבאללה, בינהם ייתכן שגם נאסרללה.
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים ככה נראה סיכול ממוקד ישראלי בזמן "מלחמה" מטען של 23 טון למי שחשב אחרת(דוגמא?).נסרללה לא מת.אין לי מידע על זה רק תחושבת בטן.
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים מה 23 טון ??? יש פצצות עם ראש ומבנה מאוד מיוחד(הן נראות כמו מקדח כזה ) שנועדו למבנים מבוצרים תת קרקעיים(בונקרים) לא?
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים אני אופתע אם באמת היה שם מישהו בעל חשיבות כלשהי.. אבל אני אוהב הפתעות נעימות
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים כמה נשמות נשארו לו אחרי הניסיון הקודם? אם הוא השתמש בחיסול הזה בנשמה התשיעית אז הוא מת. ;D זה פאקין 23 טון!!! נקווה שהכלב מת... :
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים הוא בטח יצא מזה בלי שריטה,אבל הרבה כלבים בסביבה יהרגו :-\ :'(ותגידו הוא הרי טרוריסט שמתחבא במרכזי אוכלוסייה(לפי מה שהבנתי אצל הנוצרים ברוב צביעותו) אז זה לא קצת בעייתי להפיל 23 טון עליו?
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים מקורות מוסרים שה23 טון חומר נפץ שהוטלו בלבנון הרגו כמה אנשים בסיןרשום שכנראה הבונקר מתחת לא נפגע, איזה פיספוסלהפסיד הזדמנות כזאתי, חשבתי שלמדינה שלנו לא חסר נשק וטילים מתוחכמים"הבונקר היה אמור להיפגע, אולם אם מדובר במקלט שנמצא עשרות מטרים מתחת לאדמה, יש סיכוי שהנוכחים בו ייצאו בחיים."פשלה
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים תגיד לי אתה בסדר? לפחות חכה לבוקר עד שיתבהרו פני הדברים לפני שאתה קובע בנחרצות על פי הערכה זהירה של איזה כתב שמדובר בפספוס.
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים בנתיים הסקרים באתר של ה-cnn לא לטובתנו, צריך שכמה שיותר יצביעו בסקר גולשים:http://www.cnn.com/נ.ב.קצין מאגף המודיעין סיפר כי ניכר על נסראללה שלא צבע את זקנו כבר כמה ימים, והסיבה לכך פשוטה - "הוא לא יצא מהבור בו הוא מתחבא". מ- Ynet
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.