פורסם 2002 באוקטובר 1023 שנים 1. איזה כבלים אני צריך ומהם ההגדרות בשביל לעשות רשת עם סווטיצ' בין 2 מחשבים ומודם אדסל פרו ? 2. איזה כבל מקבלים עם האדסל ? 3. איך מזהים בין כבל מוצלב לרגיל ? 4. אם אני רוצה לעשות רשת בין 2 מחשבים... אבל שהמודם אדסל יהיה מחובר לאחר המחשבים ולא לסוויטצ'... זה אפשרי שיתוף אינטרנט ככה ? ואם כן... אז איך ? מה ההגדרות ? כבלים וכו'. 5. איך הסווטיצ' GENIUS SWITVH 8 PORT 10/100 ? 6. איך משתפים תיקייה, מדפסת, כונן וכו' ? תודה
פורסם 2002 באוקטובר 1023 שנים Why not ask your buddy?שלושה כבלים לא מוצבלים.אתה מחבר את הכרטיס רשת של המחשב הראשון לכניסה השנייה של הסוויטש את השלישי לשלישית ואת המודם לראשונה.בהגדרות:לדוגמא :בראשון - IP - 10.0.0.1Subnet - 255.0.0.0Gateway - 10.0.0.138בשני -IP - 10.0.0.2Subnet - 255.0.0.0Gateway - 10.0.0.138וזהו בערך, אתה תמיד יכול לשאול בבית הספר.נ.באני רוצה לציין את IsrAlien רוקי ועוד רבים ואחרים שעזרו לי, הקטע של הקונפיגרציות הוא ציטוט מההודעה של IsrAlien ולו מגיע הקרדיט.
פורסם 2002 באוקטובר 1023 שנים מחבר לא שאלתי אותך כי לא היית בבית ;D והכבל שיש לי עכשיו של המודם הוא מוצלב או רגיל ? ומה עם ההגדרות DNS ? ותודה
פורסם 2002 באוקטובר 1023 שנים הכבל של המודם הוא מוצלב אבל אפשר להשתמש בו, מקסימום אני יכול לתת לך אחד לא מוצלב של שני מטר.בקשר להגדרות DNS, תכתוב את הראשי של נטוייז'ן(אתה עוד שם?) ואת המשני(אם יש), פה אני חושב שגמרנו.
פורסם 2002 באוקטובר 1023 שנים העצות שאתה מקבל הם בכלל לא מוצלחותקודם כל תבדוק אם למודם המשודרג יש גירסת תכנה 270 ומעלה אם לא אז תעדכןאחר כך תגדיר חיבור PPP קבוע עם כתובות IP של הספק "NONE"כל מחשב מתחבר לסוויצ' עם כבל רגילהמודם מתחבר לסוויצ' עם מוצלבבכל מחשב יש להגדיר חיבור TCPIP עם קבלת הגדרות אוטומטית מהמודם (בשביל זה יש למודם DHCP)אם יש XP לא לשכוח לבטל פיירוול פנימי.זהו זה עכשיו לכל מחשב יש חיבור ADSL קבוע ובלתי תלויתהנה
פורסם 2002 באוקטובר 1123 שנים מחבר עכשיו אני מבולבל...כל אחד אומר משהו אחר...אז מה הנכון ?ואמממעוד שאלה...אני רוצה לחבר 3 מחשבים לסוויטצ'אבל שהמודם יהיה מחובר עם עוד כרטיס רשת למחשב שלי..זה אפשרי לעשות ככה רשת עם אינטרנט ? ואם כן איך בדיוק...תודה
פורסם 2002 באוקטובר 1123 שנים למה לא נכון? אני עשיתי את מה שרשמתי ואני ואחי משתפים יפה מאוד את החיבור, אז מה הבעיה?
פורסם 2002 באוקטובר 1123 שנים אפשר לחבר כמה מחשבים שרוצים כל עוד יש שקעים פנויים בהאב.לא צריך להגדיר שום פרמטרים כמו בהגדרות:לדוגמא :בראשון - IP - 10.0.0.1Subnet - 255.0.0.0Gateway - 10.0.0.138שמים את הכל על אוטומטי (בכל מקום של הגדרה יש אפשרות של " קבל הגדרה אוטומטית)אם יש לך במודם גירסת תכנה מ-270 ומעלה אז גם לא צריך להגדיר ב-PPP כתובות של הספק מספיק "NONE"השיטה של חיבור המודם עם עוד כרטיס רשת למחשב אפשרית אבל לא יעילה שכן המחשב עם החיבור למודם צריך להיות פתוח כל הזמן (אפילו אסור לך לעשות ריסטרט)יש עוד אתר בנושא http://personal.zahav.net.il/personalsite/ne/netice/main.html
פורסם 2002 באוקטובר 1323 שנים אם מחברים עם סוויטש את המודם בעיקרון אם מחשב אחד תופש אותו השני לא יוכל לגלוש עליו...??? לא..????ככה ניראה לי...כל מה שאני מכיר זה שיתוף של ההתקשרות ...(עם הגדרות רשת פנימית כמובן......)...
פורסם 2002 באוקטובר 1323 שנים מה פתאום מחברים כמה מחשבים שרוצים ולכולם יש ADSL בעת ובעונה אחת.אנחנו מנצלים את העובדה שבזק בפעם הראשונה בהסטוריה שלה (כנראה בטעות) עשתה משהו לטובת הצרכנים ונתנה מודם ADSL שהוא גם ראוטר.הראוטר מחלק את העוצמה בין שותפי הרשת ומציג כלפי חוץ IP אחד.בנוסף תכונת DHCP של הראוטר מקצה לכל מחשב ברשת כתובות בצורה אוטומטית ככה שלא צריך להגדיר כלום (הכל אוטומטי).כל מחשב עצמאי לחלוטין ועם חיבור ADSL מלאהיתרון העצום הוא שבמידה ומשחקים עם מחשב אחד ודופקים הגדרות והתקנות, תמיד קיים מחשב נוסף בלתי תלוי שאיתו אפשר להוריד דברים כדי לסדר את המחשב שקילקלנו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.