עבור לתוכן

חייל נחטף בהרצליה או סתם שמעות ?

Featured Replies

פורסם

האם באמת חטפו חייל בהרצליה ? או שזה סתם חפירות של המשפחה ?

פורסם

לא היה ולא נברא. דיווח שווא.

פורסם

מי דיווח?

פורסם
  • מחבר

^ אז על זה מדובר

פורסם

תודה לאל

פורסם

חוצפן, מנוול קטן. הוא לא הראשון שניסה לבדות סיפור חטיפה, אלא שמשום מה אף אחד לא הצליח לשטות בכוחות הבטחון יותר משעה. אם היה לו שכל הוא היה הולך לקצין העיר ומפליץ משהו, במקום זה הוא הקפיץ חצי מדינה על הרגליים. מה עוד, שמשחררים עכשיו כלואים בבתי כלא צבאיים על עבירות "לא כבדות" אז ספק בשבזמן הקרוב הוא ירצה עונש כלשהו בבית-מעצר צבאי. יפה אבל יהיה לשים אותו בסבב עבודה של שעת מלחמה. 17 שעות לעבוד בלי הפסקה באיזה מחסן מאובק בניפוק ציוד כמו שחיילים רבים עושים עכשיו, שיידע מה זה מאמץ מלחמתי.

פורסם

חוצפן, מנוול קטן. הוא לא הראשון שניסה לבדות סיפור חטיפה, אלא שמשום מה אף אחד לא הצליח לשטות בכוחות הבטחון יותר משעה. אם היה לו שכל הוא היה הולך לקצין העיר ומפליץ משהו, במקום זה הוא הקפיץ חצי מדינה על הרגליים. מה עוד, שמשחררים עכשיו כלואים בבתי כלא צבאיים על עבירות "לא כבדות" אז ספק בשבזמן הקרוב הוא ירצה עונש כלשהו בבית-מעצר צבאי. יפה אבל יהיה לשים אותו בסבב עבודה של שעת מלחמה. 17 שעות לעבוד בלי הפסקה באיזה מחסן מאובק בניפוק ציוד כמו שחיילים רבים עושים עכשיו, שיידע מה זה מאמץ מלחמתי.

אני חושב שהתבלבלת קצת.

פורסם

באומרי "ציוד" אין הכוונה למדי ב' וגרביים. נסה אתה כל היום לפרוק משאיות עם חלפים של ספינות וצוללות בגדלים ומשקלים שונים, אח"כ למיין ולאכסן אותם, אח"כ להנפיק אותם לפי הזמנה/צורך של היחידות השונות. זאת עבודה פיזית מאד מאד אבל מאד קשה שלא מעריכים. היה בבסיס שלי פעם נוהל קרב בגלל איזושהי פעילות ימית וחברה' באמת עבדו 17 שעות רצוף עם הפסקת אוכל של בקושי חצי שעה. יש ג'ובניקים ויש "ג'ובניקים". זה שאתה לא בשוחה או בטנק זה לא הופך אותך לפדלעה מגרבצת בקריה כי לא כולם בעורף ככה. לפי איך שזה נשמע, אותו חייל הוא בדיוק מהג'ובניקים הסטריאוטיפיים...

פורסם
  • מחבר

חלקים של צוללות ומטוסים :D קצת הזגמת יותר נכון חלקים של טנקים לגובניק לא יתנו לפרוק חלקים בשווי של מאות אלפי דולרים

פורסם

מה אתה תגיד אם אני אומר לך שזה מה שעשיתי במשך קרוב ל-3 חודשים בחיל הים? פרקתי, אכסנתי וניפקתי ציוד ימי יקר ערך?

פורסם
  • מחבר

אני יגיד שאת פריארית ! :D

ההיתי מפיל איזה חלק על הריצפה עושה לו מבחן ריסוק מבלה יומים בכלא וחוזר לישון בבסיס

פורסם

אתה צודק, אני פראיירית ששירתתי בשיא כוחותי מדינה שלא שמה עליי זין ואזרחים כמוך (שבניגוד אליי מלאי זכויות) שלא אכפת להם, אז למה שלי יהיה?...

אתה מוזמן, ואז אתה גם מוזמן לשלם על החלק היקר הזה כל החיים שלך, יעיפו אותך מהצבא, בטח גם באשמת חבלה, ואז כולם יראו אותך כמו בוגד ולא תמצא עבודה בעולם אלא מהנדס של מטענים.

פורסם

אתה צודק, אני פראיירית ששירתתי בשיא כוחותי מדינה שלא שמה עליי זין ואזרחים כמוך (שבניגוד אליי מלאי זכויות) שלא אכפת להם, אז למה שלי יהיה?...

אתה מוזמן, ואז אתה גם מוזמן לשלם על החלק היקר הזה כל החיים שלך, יעיפו אותך מהצבא, בטח גם באשמת חבלה, ואז כולם יראו אותך כמו בוגד ולא תמצא עבודה בעולם אלא מהנדס של מטענים.

איזה שקסית , איפה את גרה?

פורסם

זה משנה? יש לי תעלה ותנינים בתוכה בשביל כאלו כמותך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים