פורסם 2006 ביולי 1919 שנים שלום לכולם לאחר לבטים רבים ונבירה בפורום החלטתי על שני המסכים הבאים:L1750B של LG740B של סמסונגלא הצלחתי להבין מה עדיף אודה על כל תשובהטומי
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים יש לי מסך סמסונג 730BF, מסך מעולה, בלי פיקסלים שרופים בחודשיים הראשונים שהוא אצלי, בלי סינוור, MagicBright אופציה מאוד נחמדה המאפשרת מעבר נוח ומהיר משימוש מסך למשחקים, סרטים, אינטרנט וכו'. אני מתאר לעצמי ש-740B ברמה דומה, כך שאני ממליץ לך על סמסונג כלקוח מרוצה שלהם.
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים אתה רואה אתה צריך לבחור חברה שאתה בוטח בא....אם יש לך מוצרים נגיד של LG והם מתקלקלים/לא טובים..אז אל תקנה LG(סתם דוגמא)אז אני מציע לך סמסונג כי הם יותר אמינים וטובים..תודה
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים שטויות.לכל חברה יש נפילות.אז אם חברה הוציאה דגם גרוע ז לא תקנה יותר מוצרים שלה?LG ו SAMSUNG חברות מעולות כמו עוד הרבה חברות,הכל תלוי בדגם שאתה מתכוון לרכוש,במחיר,באחריות,סוג השימוש.השיקול לקנייה נובע מהרבה אופנים כפי שציינתי.
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים יש לי פלפון של LG והמסך שלו כל הזמן ניהיה שחור אז אני לא יקנה LCD של LG?לא ניראה לי הגיוני!לך לחנות ותשב ליד המסכים תראה מה יותר נוח לך.
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים חח פלפון של LG הביאו לארץ את המכשירים הכי מגעילים ודפוקים שקיימים בעולם. בקשר למסכים LG הם חברה פצצה בכל המסכים שלהם יש את F ENGINE שזו פןנקיצה ממש נוחה לעבור בין מצבי תצוגה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.