עבור לתוכן

שיתוף אינטרנט בעזרת מודם ADSL-ALCATEL ו-HUB

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברצוני "לחלוק" את חיבור האינטרנט עם שאר המחשבים בבית. יש לי את כל הציוד הנדרש: מודם ADSL של אלקטל, וHUB עם 8 פורטים.

(כבר עשיתי את הפריצה ושדרגתי את המודם)

איך בדיוק אני צריך להגדיר את המודם כדי שיעשה את השיתוף דרך ה-HUB - ללא התערבות של מחשב שרת..?

וגם, איך להגדיר את המחשבים ברשת?

בתודה,

--Vega

פורסם

חביב, ניכר שהושקעה עבודה.

מה שחסר זה עדכון תוכנה שזה כנראה אקשן למתקדמים בלבד והעובדה שלא צריך בכלל שום הגדרות לא של ספק האינטרנט ולא של הכתובות של הרשת הפנימית, הכל אוטומטי לגמרי, בקיצור חלק מההגדרות במאמר מיותרות.

פורסם
  • מחבר

אם זה למתקדים בלבד.. אז אני כנראה מתקדם. עידכנתי את התוכנה ל-PRO VERSION... ועשיתי בדיוק מה שאמרו במדריך (בערך 10 פעמים)..... זה לא עובד לי. ב-MENU של ה-PPP זה אומר כל הזמן שהוא מנסה להתחבר. אגב, ספק האינטרנט שלי הוא-012

פורסם

השינוי מHOME ל- PRO אינו עדכון תוכנה אלא שינוי בפרמטרים של המודם.

תבדוק ב- UPGRADE מצד שמאל בתפריט איזה גירסת תוכנה יש לך באקטיב ובפאסיב

פורסם

תוודא שרשום ב- config של החיבור ppp

username@IKzahav

וסיסמה נכונה...

פורסם

מסתבר שזה לא זהה לכולם

אצלי זה IInzahav@

השאלה מה אצלו

פורסם

זה כן זהה.... lol...

IInzahav זה Internet Zahav

ו

IKzahav זה 012 קווי זהב

פורסם
  • מחבר

הםם... מוזר. עשיתי את כל ההגדרות נכון (כולל ה-DNS של 012).. וזה לא עובד לי.

אני אנסה עוד פעם ביום חמישי (אני יוצא לטיול שנתי מחר).

פורסם
  • מחבר

טוב, עשיתי את ההגדרות הכל נכון.......... אבל. אני לא מצליח לחבר ת'מודם ל-HUB. ניסיתי עם שני סוגי כבלים (מוצלב ולא מוצלב), והנורה לא נדלקת. (כן, בדקתי את החיבורים, ואת התקינות של הכבלים). למישהו יש מושג מה אני צריך לעשות? זה לא מתחבר ל-HUB :((((

פורסם

תחבר ל Uplink עם כבל מוצלב... אין כזה דבר שזה לא עובד....

רק אם החומרה מקולקלת.

פורסם
  • מחבר

Uplink?

יש רק 8 פורטים זהים ב-HUB.

פורסם

לא משנה לאיזה פורט מחברים

ההבדל נעשה בעזרת הכבל, רגיל או מוצלב

פורסם
  • מחבר

היי... הייתי בטיול שנתי 3 ימים אז לא יכולתי להגיב.

סידרתי הכל. ת'קונפליקטים עם ה-HUB וזה.... _אבל_ אין לי מושג איך להגדיר את המחשבים. כולם מריצים Windows XP Professional ויש להם כרטיסי רשת. אני אעביר כבלים בבית ברגע שאני אנסה את זה בהצלחה על המחשב שלי.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה..... תעשו לי טובה. אני ממש קרוב לסוף, אל תנטשו אותי עכשיו!! :-(

עשיתי *הכל* וזה עובד (המודם/ראוטר לפחות). הבעיה היחידה שלי עכשיו זה להגדיר את המחשבים. בכולם מותקנים כרטיסי רשת תקינים (הם מחוברים לרשת אחרת). בבקשה תגידו לי איזה כתובות IP לשים ואיפה (לא, אני לא מבקש שתדריכו אותי סטפ-ביי-סטפ, רק שתגידו לי באיזה תפריטים).

תודה רבה רבה רבה,

--Vega

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים