פורסם 2006 ביולי 2419 שנים היתי בטוח שרשמתי את זה חח טוב נו אז מזגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןאני איש שלא חי טוב מעל ל 30 אני חייב קור יש לי מזגן שלי ושל אח שלי חדרים 5 על 4 מזגן 3וחצי כח סוס על 16 מעלות פול כח ואח שלי וכה שקר לו ואני אומר פיי איזה חום
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים המזגןאם אני לא טועה המציאו את זה בהתחלה לאיפה שמדפיסים עיתונים או משהו כזה כדי שלא יקרה משהו לדיו x;
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים חח ספר את זה לי מאוורר שהוא חדש לך בחדר הוא טוב רק בהתחלה יש לך רח חזקה זמינה כל הזמן ואז אתה מיתרגל וקשה לצאת מזה ממש כמו סיגריות חח אין על מזגן שעושה גם בריזה אצלי המזגן לא עושה רח הוא רק עושה אויר קר עומד זה מעצבן :'( תאמת יש מצב שאפשר להיסתדר עם מאוורר --- תעשיתי 35 אינטש מאחוריך מומלץ להגיש עם תא חם ומיכסה לכוס אולי אפילו מעמד וגם כלוב היתהפחות למסך חח
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים היתי בטוח שרשמתי את זה חח טוב נו אז מזגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןאני איש שלא חי טוב מעל ל 30 אני חייב קור יש לי מזגן שלי ושל אח שלי חדרים 5 על 4 מזגן 3וחצי כח סוס על 16 מעלות פול כח ואח שלי וכה שקר לו ואני אומר פיי איזה חום המזגנים מעלים את הטמפרטורות בכדור הארץ כך שאם לא היו מזגנים היה פחות חם.
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים היינו יכולים לחיות גם עם מאוררים, מזגן לא מספיק חשובמאוור זה המצאה מפגרת...
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים מאד מאוורר מכניס אותי לכריז ואז אני מעלה לך את הלחות בכדור חח מזגן מחמם ביגלל הגז ?? הגז עצמו לא יוצא מהמזגן כל עוד עשו עבודה טובה יוצא יותא קור מאשר חום כי המדחס אצלי מצופה קרח ולא חם
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים אני לא יודע מה איתך אצלי הוא עובד טוב כבר שנים ומקרר יופי רק חבל שההובלה שלי קצת דפוקה ולא יוצא אליי רח והאויר עומד כפו כזה מבאס אם אני מדליק מאוורר עם המזגן אני נהיה גוש קרח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.