פורסם 2006 ביולי 1819 שנים בחודש האחרון לא יצאו משחקים חדשים טובים : חוץ מPERY ו TITANאז רציתי לדעת במה[בכל זאת] אתם משחקים ממש עכשיו?[חוץ משני המשחקים^^^^^]
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים האמת אין כל כך מה לשחק... אבל אני משחק פה ושם בTMN אחלה להעביר איתו את הזמן. אני מקום 30 בארץ ומשתפר!
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים אני כרגע משחק OBLIVION בלילות CSS ותמיד איכשהו אתם תמצאו אותי משחק איזשהו מבין משחקי סאגת HALF LIFE כי זה פשוט אחד הדברים הכי מדהימים שקרו לתעשיית הגיימינג
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים WOW מאז שקניתי אותו נהייתי זומבי לא עבודה לא חברים רק מחשב... אגב אני משחק פחות מחודש וכבר LVL 41 רק שתבינו את גודל החרישה
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים Ghost Recon Advanced WarfighterHeroes VGTA: San Andreas (פשוט לא סיימתי עדיין)Lord of the rings : The Battle for middle earth 2Sin: Episodes (החדש..)משחקים שיש לי ועדיין לא התקנתי:Prey Titan questFull Spectrum Warrior Ten HammersUbersoldierNightWatchמשחקים שלא במטרה לגמור אותם/סתם לכיף:Wolfenstein : Enemy TerritoryFIFA: World Cup 2006Pro Evolution soccer 5NBA 2006CrashdayTrackMania Nations ESWCלמי שתוהה אני לא חורש פשוט יש לי סטוקים של משחקים אבל אין זמן..המשחקים שלא מותקנים אצלי יושבים המון זמן על המחשבובמשחקים המותקנים ההתקדמות שלי איטית
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים התחלתי לפני יומיים F.E.A.R. בנתיים נהנה.. שילוב יפה של FPS ומשחק פסיכולוגי...
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים התחלתי לפני יומיים F.E.A.R. בנתיים נהנה.. שילוב יפה של FPS ומשחק פסיכולוגי...כן, משחק ועלילה אדיריםאם אני לא טועה הכריזו שתצא חבילת הרחבה, מצפה לה בקוצר רוח
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים Championship Manger 01-02 , PATCHED to 05-06 כמובן , אין כמו העיצוב הישן עם השחקנים החדשים לא אוהב את כל ה CM החדשים, עיצוב מעצבן.
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים אני לא משחק בכלום המחשב הגרוע שלי לא מאפשר לי כלום.. אפילו לא משחק שלא דורש כמו e.t.מזל שאני קונה מחשב חדש בחודש הקרוב
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים מחבר התחלתי לפני יומיים F.E.A.R. בנתיים נהנה.. שילוב יפה של FPS ומשחק פסיכולוגי...אך איזה משחק ענק! רק חבל שהלכה לי השמירה של שלב 9 :'(נראה לי מחר אני יתחיל לשחק[מההתחלה]......תגידו Heroes V זה משהו בסיגנון של AGE3?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.