פורסם 2006 ביולי 1819 שנים הלוואי המפעל שלהם יחטוף טיל טיל, רק AMD מוות לאינטל שונא מונופולים שונאים גם אותך אם הבניין שלהם יקבל טיל אגב זאת תהיה מכה לכלכלה בארץ, אבל אין מוח אין צרות
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים שונאים גם אותך אם הבניין שלהם יקבל טיל אגב זאת תהיה מכה לכלכלה בארץ, אבל אין מוח אין צרות לא צריך כלכלה, שיקחו את המפעל שלהם ויעפו מפה רק AMD, בושה למדינה שנותנת לאינטל להקים בה מפעל מוות לאינטל - רק AMD שונא מונופולים
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים לא צריך כלכלה, שיקחו את המפעל שלהם ויעפו מפהרק AMD, בושה למדינה שנותנת לאינטל להקים בה מפעלמוות לאינטל - רק AMD שונא מונופוליםכן.. בוא גם נקרא קריאות נאצה נגד רוסים\קווקאזים\אשכנזים\ספרדים\תימנים\מרוקאים\אתיופים. ונשאר לבד -.-קיצור..בלי אינטל כל מעבד היה 200000 שקל ולא היה קונרו = חבל
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים מעדיף להשאר עם מעבד של commodore 64 ולא לקנות אינטלושיעיפו את המפעל שלהם מהארץ, לא רוצים אותם פה
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים לא צריך כלכלה, שיקחו את המפעל שלהם ויעפו מפה רק AMD, בושה למדינה שנותנת לאינטל להקים בה מפעל מוות לאינטל - רק AMD שונא מונופולים שתוק שתוק כבר לך תעשה קשוחים עם AMD................. ===================================================================================== אולי במקלט יחשבו יותר טוב על משהו חדש
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים שמע זה לא אשמת אינטל שAMD דפוקים....יש להם מעבדים טובים אבל הם מגזימים במחירים במיוחד שיש לאינטל יתרון על AMD הם צריכים להוריד מחירים ולא לשים מחירים בשמיים..
פורסם 2006 ביולי 1819 שנים מחבר מה קורה אנשים מה הולך פה :bash: כל אחד יבחר את מה שהוא אוהב אבל עד כדיי כך ירדתם כל כך נמוך אני למשל יש לי AMD אני הולך לנסות את מעבדי CORE 2 החברה לא קשורה לא מעניין אותי מהחברה העיקר הביצועים שלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.