עבור לתוכן

הטכנאי הנהדר שלי מכה שנית.

Featured Replies

פורסם

הוא אמר לי שהזכרונות ראם שלי שקניתי בבאג לפני מספר חודשים הם לא באמת של קינגסטון (Kingstone) ושרק רשום עליהם שהם של קינגסטון (על המדבקה) ועל הזכרונות עצמם, כל כרטיס הוא של חברה אחרת לגמרי. בנוסף, הוא אמר שכך כל הזכרונות של קינגסטון. שהם לוקחים זכרונות של חברות אחרות ושמים עליהם מדבקה של קינגסטון.

האם זה נכון?

פורסם

לא..

חחח... איך הוא יודע שזה לא של קינגסטון?

הוא במקרה אמר לך שגם יש זכרונות טובים ב2000 שקל והוא יעשה לך הנחה ל1800?

פורסם

קינגסטון ועוד מלא חברות גדולות לא מייצרות את הציפים בעצמם אלה קונות ציפים מחברות אחרות ורק מוסיפות להם את הכרטיס ומעבירות אותם דרך הבקרת איכות שלהם.

ההבדל בין חברה טובה לחברה דפוקה היא בדרך כלל בבקרת איכות ובאיכות הסופית של המוצר שאתה מקבל.

פורסם

אהם, בולשיט.

תוריד CPUZ ותגיד לי מה רשום לך בSPD.

פורסם

קח עצה ידועה !

סוחר/עצמאי/עסק שגילית ששיקר לך,רימה אותך, הונה אותך....

אל תתקרב אליו .ברוך השם יש מספיק אנשים הגונים בעולם.

דרך אגב ראשי תבות של "צבור" צ'דיקים ב'נונים ור'שעים

פורסם

כמו שHoly אמר, קינגסטון לא מייצרת צ'יפים, ולכן הטכנאי שלך צודק (לא בזה שהזכרון לא של קינגסטון, אלא שהצ'יפים לא של קינגסטון).

אהם, בולשיט.

תוריד CPUZ ותגיד לי מה רשום לך בSPD.

זה לא משנה מה יהיה כתוב בCPUZ, גם אם יהיה כתוב Kingston, המידע שהCPU-Z לוקח מגיע מהSPD, ושבו Kingston דאגה לכתוב שהזכרון מיוצר על ידה.

פורסם

בוא נקרא לחיים הכט :)

תפעיל Everest ככה תדע...

פורסם

קינגסטון ועוד מלא חברות גדולות לא מייצרות את הציפים בעצמם אלה קונות ציפים מחברות אחרות ורק מוסיפות להם את הכרטיס ומעבירות אותם דרך הבקרת איכות שלהם.

ההבדל בין חברה טובה לחברה דפוקה היא בדרך כלל בבקרת איכות ובאיכות הסופית של המוצר שאתה מקבל.

וכמובן בציפים שהיא משתמשת

פורסם

אותה חברה יכולה להשתמש בצ'יפים שונים בדגמים שונים =]

כלומר, דגם הצ'יפים יכול להבדיל בין דגמים.

פורסם

כן זה מה שהתכוונתי

דרך אגב יש לי 2 סטיקים בארון של קרוסייר VALUE

איך אני יכול לדעת איזה ציפים יש להם?

אני יודע שהציפים חרא אבל אני רק רוצה לדעת

על כל הציפים כתוב קרוסייר VALUE SELECT

פורסם

גגל אותם, בטוח תמצא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים