עבור לתוכן

DX9 לא מספיק טוב לעיבוד פיזיקה:

Featured Replies

פורסם

כבר לא חדש לנו של Microsoft יש תוכניות לפיתוח מנוע פיזיקאלי שיהיה חלק בלתי נפרד בגרסאות ה DirectX העתידיות.

היום, האתר The Inquirer הביא עוד מידע אודות התוכניות.

מהשיחות בין צוות האתר לבין מפתחי התוכנה במייקרוסופט אפשר להבין ש DirectX9 היא פלטפורמה גרועה ליישום עיבוד אפקטים פיזיקאליים בעזרת המעבד הגראפי.

האתר מודיע שהגרסא הבאה של DirectX (שהיא DirectX10) תוכל לעבד אפקטים פיזיקאליים בצורה יעילה הרבה יותר.

כך שיש עוד מה לצפות מהכרטיסים הבאים בתחום עיבוד הפיזיקה, ולא צריך שום AGEIA :D

פורסם

זה אומר שכל מי שיש לו כרטיס HIGH END נדפק??

או שהקטע הפיזיקלי של הDX10 יתמוך גם אם כרטיסים של DX9??

אם לא אז כל המשחקים החדשים יצרכו את זה והרבה אנשים ידפקו קשה

כי זה לא איזה אפקט שאפשר לבטל, על זה בנוי המשחק

פורסם

כן עכשיו כולם צריכים לקנות כרטיסים תומכי DX10...

מה נראה לך? המשחק יעבוד גם בלי זה אבל הפיזיקה תהיה פחות טוב או לחילופין המחשב יקרטע מעומס החישובים...

פורסם

איךה משחק יפעל בלי הפיזיקה שהמשחק בנוי עליה?? אלה החוקים של המשחק

ואם הכרטיס לא תומך בפיזיקה הזאת אז המשחק לא יפעל..

ואם המשחק פשוט יקרטע אז זה אומר שאלה אם הHIGH END כן נדפקו...

פורסם

תגיד לי מה הקשר?

אנשים שיש להם כרטיסי מסך שתומכים בDX לא יכולים להריץ DX8? בוודאי שהם יכולים.. פשוט זה רץ לאט יותר ו/או עם פחות אפקטים שקשורים לDX9.

אם זה משהו בסיסי זה ירוץ באמולציית תוכנה וזה יהיה יותר איטי.

חוץ מזה מה ציפית, שקנית עכשין כרטיס מסך יקר והוא לנצח ישאר הכי חזק בשוק? לי למשל יש 7800GTX ועוד עם OC מBFG מה שבזמנו היה הכרטיס החזק ביותר שאפשר היה לקנות. עכשיו יש כרטיסים יותר חזקים, כשיצאו כרטיסי מסך עם תמיכה חומרתית בDX10 הכרטיס שלי יהיה עוד יותר נחות אבל אני בטוח שעם טיפה התפשרות בהגדרות המשחק אני אסתדר מצויין... כרגע אין משחק שהמשחב שלי לא סוחב על הגדרות גבוהות... אז בעתיד נרד בדרישות, זה הכל...

פורסם

"אנשים שיש להם כרטיסי מסך שתומכים בDX לא יכולים להריץ DX8? בוודאי שהם יכולים.. פשוט זה רץ לאט יותר ו/או עם פחות אפקטים שקשורים לDX9."

טעות

כימעט כל המשחקים שעכשיו יוצאים צריכים כרטיס שתומך בDX9 , לא כולל כרטיסים כמו GFORCE 4 TI שתמוכים ב8

וראיתה איזה מהר MX הפסיק לתמוך במשחקים??

וזה עוד אפקטים ויזואליים ולא פיזיקליים

זה דברים שונים

אתה אומר שבהגדרות של משחק יהיה לך לשנות את הפיזיקה של המשחק??

''כרגע אין משחק שהמשחב שלי לא סוחב על הגדרות גבוהות... ''

כרגע אין DX10

ואני לא אומר שישר שייצא הDX10 אז ישר משחקים שייצאו לא יתמכו בכרטיס שלך

אני אומר שהכרטיס יפסיק לתמוך מהר במשחקים

כל זה אם הם ינצלו מהר יותר את האפשרויות הפיזקיליות של הDX10

פורסם

יש הבדל בין אפקטים ויזואליים, שלא משפיעים על מהלך המשחק, לאפקטים פיסיקליים - שמשפיעים ועוד איך, זה כל הרעיון...

פורסם

זה אומר שכל מי שיש לו כרטיס HIGH END נדפק??

או שהקטע הפיזיקלי של הDX10 יתמוך גם אם כרטיסים של DX9??

אם לא אז כל המשחקים החדשים יצרכו את זה והרבה אנשים ידפקו קשה

כי זה לא איזה אפקט שאפשר לבטל, על זה בנוי המשחק

מי שקונה כרטיסי HIGH END למשחקים בכל מקרה נדפק(אלא אם יש יכולת לקנות אחרי חצי שנה אחד חדש)גם התמורה לכסף קטנה וגם אחרי אחצי שנה בחצי מחיר מקבלים אחד יותר טוב.

פורסם

יש הבדל בין אפקטים ויזואליים, שלא משפיעים על מהלך המשחק, לאפקטים פיסיקליים - שמשפיעים ועוד איך, זה כל הרעיון...

ההיגיון הוא שאין היגיון ומיקרוסופת לא אומרת סתם שתהיה תמיכה בזה רק לDX10(ככה בא לי לקרוא לזה..)לא סתם כי DX10 לפחות בשלב הראשוני יהיה, נכון, בחלונות החדשים כך שגיימר שירצה לשחק באיכות יותר טובה יהיה חייב לשדרג לויסטה.

פורסם
  • מחבר

סך הכל הנקודה פה היא שלא צריכים שום פתרונות מ AGEIA כי הכרטיס מסך שלנו יוכל לעבד פיזיקה.

כל המשחקים שתהיה בהם תמיכה בפתרונות פיזיקאליים יהיו בעל הגדרות פיזיקה שונות, כך שאפשר יהיה לשחק גם בלי מעבד פיזיקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים