עבור לתוכן

עידכנתי את הנגן שלי ועכשיו המחשב לא מזהה אותו... [Creative Zen Micro 5GB]

Featured Replies

פורסם

איך אני מחזיר אותו לגירסא הקודמת?

אני מחבר למחשב וכלום לא קורה...

פורסם

מפרמט אותו

פורסם
  • מחבר

איך?

פורסם

אני אתן לך עליו 200 שקל

פורסם
  • מחבר

אני אתן לך בעיטה, בחינם.

פורסם

250 ? ואתה מביא אליי את הנגן, ושם לי שם שירים

:nixweiss:

פורסם

booby, לפני שתקבל בעיטה ותעוף מהפורום בלום את פיך.

פורסם

מה אתה מתערב זה ביני לבינו, אם הוא יסכים למכור?

למה את דוחף את האף שלך

פורסם

ראה עצמך הוזהרת.

הוא לא שאל מי רוצה לקנות הוא שאל מה הוא עושה בשביל לתקן, וגם אם אתה מעוניין לקנות יש הודעה פרטית.

ואל תהיה חוצפן.

פורסם

בנגן באחד התפריטים אמור להיות אופציה של פורמט למכשיר... אם אתה עדיין לא מסתדר איתו לך לאיסטרוניקס או תתקשר אליהם והם ייעזרו לך...

פורסם
  • מחבר

אין לי שם את האופציה, יש לי רק בהגדרות Reset Settings, שזה אומר להחזיר את הEQ ואת סדר התפריט וכול מה ששיניתי לקודם, לא עוזר.

כנראה שאני ישלח לאיסטרוניקס אימייל, גם לא קניתי אותו בארץ אז רוב הסיכויים שכשאני יבוא אליהם הם לא יעזרו לי...

[אגב אני זוכר היה איזה פורום שמיתמחה בנגני MP3 מה הכתובת שלו?,פורום ישראלי כמובן].

פורסם
פורסם
  • מחבר

לא זה לא זה, תודה בכול מקרה :xyxthumbs:

פורסם

אחי אתה יודע איך נכנסים למצב של rescue mode? אתה מוציא את הסוללה לוח כאילו להדליק את המכשיר, לא עוזב גם שאתה מחזיר את הסוללה ואז המכשיר יפתח במצב של rescue mode.

משם בחר את האופציה reload firmware ואז המכשיר יחזור לקושחה הקודמת.

שיהיה בהצלחה

פורסם

^

עזר?זה גם הדרך שאני באתי לעזור לך בה.

אגב,הוא לא מזהה שאתה שם אותו בUSB?כי אם הפתרון הקודם לא עובד אז אולי יש פתרון יותר קיצוני,שאולי יכול להגיע עד פירמוט.כי אני זוכר שלי פעם זה לא עבד והייתי צריך לחפש במשך שנים מדריכים באתר של קריאייטיב ועד שמצאתי מדריך לקח לי שעתיים כדי לבצע אותו :s07:סה''כ משו כמו 4-5 שעות.לא נעים.

בקיצור,מוציא את הסוללה,לוחץ על כפתור ההדלקה (שהסוללה בחוץ),משאיר לחוץ,מכניס את הבטריה,אחרי זה אתה אמר להגיע למצב שיש לך 4 אפשרויות בMode מיוחד,אז אתה לוחץ על Clean up קודם (חשוב!ולא קורה כלום אם אתה לוחץ על זה,זה לא פורמט.),ואז על Reload Firmware,ואז תתקין את הפירמוור הכי חדיש (לא אמורה להיות בעיה).בהצלחה.

אגב,אם לא אכפת לך שאני שואל,איפה קנית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים