פורסם 2006 ביולי 1619 שנים מחבר לא משנה הם ממש יפות על הרגל ובאות טוב עם כל ג'ינס/מכנס והם ממש נוחות.
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים יש לי זוג נעליים אחד בשביל כל השימושים שלי - Asics אני מרוצה מהם.בחורף - מתכנן על נעליים אטומות למיים.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים לא משנה הם ממש יפות על הרגל ובאות טוב עם כל ג'ינס/מכנס והם ממש נוחות. גם נעלי סקייט באות מצויין עם כל ג'ינס ומכנס, והם גם נוחות
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים מחבר אני לא יודע למה אתה מתכוון איך אני יכול להביע את דעתי על כך.תעלה תמונה שלהם בבקשה.
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים גם נעלי סקייט באות מצויין עם כל ג'ינס ומכנס, והם גם נוחות ןגם שוקלות 2 קילו
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים נראה כמו קונדומים היי! זה נעל קלאסית GavTivX - שחורה לגמרי? או עם הפס? כי אני אף פעם לא ראיתי שחורה לגמרי, למרות שחיפשתי (יש לך רגל קטנה במקרה? כי היחידה שראיתי בלי הפס הייתה דגם לילדים , באמת )
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים אז ככה , אני די פריק של נעלים אז יש לי די הרבה זוגות. ליציאה יש לי את אלו: כן אני חולה על אדידס לא שולט בזה, על הכוונת שלי הדגם הזה גם: לכדורגל יש לי את אלו: לריצה יש לי נייק שוקס עם קפיצים על כל הסוליה, די הרוסות האמת אבל לא בא לי להשקיע עוד פעם 600 על נעל. ועוד שני זוגות כפכפים של REEF. אלו הנעליים שאני לובש בעקרון, יש לי בארון עוד איזה 6 זוגות שכבר לא באופנה אז זנחתי.
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים אממ... ליום יום: שני זוגות של vans, זוג אחד של DC; לספורט זוג אחד של נייק; וליציאות שני זוגות של DC וזוג של etnis עריכה: אה וגם קרוקס!! איך אפשר בלי
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים nike impax אדום מהדגם החדשnike impax שחור מהדגם הקודםכפכפי kenvelo כפכפי foxnike air turbulenceוזהו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.