פורסם 2006 ביולי 1919 שנים אני היחיד שיש לו 2 נעליים- מקסימום שלוש, אם אני נופל על תקופת המשלוחים לחנויות- , כי אין הרבה מבחר במידה 47.5 ואין לי ממש כוח להתרוצץ בכל הארץ? אני 48.5. תחשיב את עצמך מזליסט.
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים צפופ לי ה48 חח לך לאליטל יש להם פול זוגות לגדולים אנד וואן לרב יש בגדלים מימדים ניובלנס ממש לא יפות לטעמי אלו ספציפית אלה סתם הגרביים שלו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אולי זה הגרביונים שלה חחח או שזה מגני כדורגל ? ערסססססססססססס לרב ערסים אומרים שהם לא ערסים
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים נעלי ריצה - SAUCONYכדורסל - AND1 כמובן....סתם ספורט - New balanceהליכה - Camel חומות מעור עם הסוליה הכי נוחה שיש.
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים שנים הייתי חסיד של נייק אבל נמאס לי כברכן הן יפות מאוד אבל גם מאוד יקרות והיופי שלהן לא נשאר יותר מחודשייםעברתי לניו באלאנס שאמנם הן פחות יפות אבל יותר נוחות והרבה יותר זולות ומחזיקות הרבה יותר זמןעכשיו יש לי כבר כמעט חצי שנה אסיקסבטח לא הרבה מכירים אבל זה חברה ממש טובה ונעל שמחזיקה ממש טוב (450 שקל וזה הדגם הכי זול)אסיקסעריכה:זה כמובן הנעלי יומיום שלי, נעלי ספורטיש לי גם לאירועים וכאלה טימברלנד רוקפורט וכד'
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים אקסיס הזה נראה טוב מאד נמוך כמו נעליי בלט או נסיע על אופניים מיקצועי או טיפוס היו לי ניו באלנס זוג אחד בכל החיים ממש יפה אין עליו חצי קידמי שחור וחצי אחורי כסף נעל כדורסל בתבת זונה איזה יפה אוי אני מת עליה מאד נוחה גםמי שרוצה נעליים וחות שיקח ריבוק ממש נוחות רכות לדעתי BARBUS לאחותי יש כאלה בשחור
פורסם 2006 ביולי 1919 שנים חח אם כבר בנושא : איזה נעלים נוחות יש לכם להמליץ לכדורסל וריצות עד 350 שקל ככה ? הנעליים השחורות שלי הורגות אותי >< יש לי כרגע 2 זוגות של דיאדורה אחד שחור פשוט לספורט (שאת האמת הם קצת קטנות אז בקרוב קונה חדשות ) ואחד לבן עם כחול באמצע משו יפה
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים משוגע שכמותך איך יכולת לאכזב ככה את הגב שלך זרוק תדיאדורה מיד חחקנה נייק זולות בצבע כהה כי הבהיר הולך מהר ונראה כמו קקי או ריבוק אם תימצא אנד וון בזול אז קנה אני ממליץ לך ליסוע לאליטל
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים חח אם כבר בנושא : איזה נעלים נוחות יש לכם להמליץ לכדורסל וריצות עד 350 שקל ככה ? הנעליים השחורות שלי הורגות אותי >< יש לי כרגע 2 זוגות של דיאדורה אחד שחור פשוט לספורט (שאת האמת הם קצת קטנות אז בקרוב קונה חדשות ) ואחד לבן עם כחול באמצע משו יפה לי יש את הReebok ATR Money, אבל הן עולות טיפה יותר מ350..
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים http://www.preisewieimfabrikverkauf.de/ebay_pix/sport/nike/80718200019.jpgזה הנייק שלי FUCKING OLD SCHOOL!! רק שלי בצבע אדום אם לבן נוח משהו אש
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים וווואוו איזה דפיקה של הקפצההההטוב אם כבר אז אני יאמר שקניתי נעלים חדשות של אנד וואן מידה 49 וחצי :'( לקח שעות עד שמצאתי אגב אין יותר וואנס לחיים שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.