עבור לתוכן

פלאי המשחה הטרמית שהצילה לי את הכרטיס!!!!!

Featured Replies

פורסם

כידוע,יש לי 7800GT של GAINWARD.

ובכן,לאחר החורף הכרטיס השתגע ועמד על כ90-100 מעלות במנוחה ואני מדגיש מנוחה.

היום הלכתי לחנות של חבר שלי לרענן משחה קצת אולי זה יעזור לפני הניסיון ללכת לחנות שרכשתי את הכרטיס משם.

למה לא לנסות?

רכשתי מזרק של MX1 משחה טרמית ב30 שקלים,חבר שלי (בעל החנות) פתח את הסיילנסר ניקה את המשחה הטרמית במקצועיות ומרח לי שוב,חזרתי הביתה וכולי אושר.

40 מעלות!!!!!!!!!!!!!!!!!! 40 מעלות במנוחה!!

במאמץ לא יכולתי אפילו לראות את הטמפ' כי לאחר התחלת משחק כגון NFS U2 וכד' המחשב פשוט נפל.

אז אני שמח מאוד שריעננתי משחה ורציתי לשתף אתכם שאם יש לכם בעיות טמפ' לפני שאתם שוברים את הכרטיס מרוב עצבים תרעננו משחה ותראו אם עוזר.

חסכתי לעצמי עכשיו המון דלק לנסיעה לחנות (בתל אביב).

:yelclap: :yelclap:

פורסם

צר לי לאכזב אותך, אבל משחה טרמית לא מורידה 50 מעלות, היא מורידה 5 מעלות בלחץ, סביר יותר שמי שהרכיב את הסיילנסר לכרטיס לא עשה עבודה כ"כ טובה ולא היה מגע טוב בין גוף הקירור למעבד הגראפי.

פורסם
  • מחבר

קשה לי להסביר אחרת.

הסיילנסר הורכב מצויין בדיוק כמו שהוא הרכיב לי את הסיילנסר היום.

אולי אתה צודק ואולי לא מי יודע העיקר שהטמפ' היא 40 מעלות ואין יותר שמח ממני :jump:

פורסם

בתור אחד שמחזיק 7800GTX בבית, אני יכול רק להגיד ש40 מעלות נשמע הרבה יותר הגיוני מ100...

כנראה שכפי שנאמר פה קודם, הסיילנסר לא היה מורכב כראוי וההרכבה מחדש של חברך היא שהביאה להבדל.

בכל מקרה, ברכותי :xyxthumbs:.

פורסם
  • מחבר

אולי באמת :xyxthumbs:

תודה רבה.

פורסם

משחה טרמית יכולה להוריד יותר מ-5 מעלות מניסיון שלי עם הפרסקוט הישן שלי היא הורידה לי 16 מעלות מכיוון שלא היה על המעבד משחה טרמית.

ופותח הטרד שמח בישבילך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים