פורסם 2006 ביולי 1619 שנים בחורה יפה שאוהבת מחשבים :eek2: ועוד עזרתי לה להבין את FIREFOX והראתי לה תכת הסודית והמבודדת שלנו (האתר) זה מנפץ את כל התאוריות שאוהבות מחשבים חיבות ליראות לפחות ככה במדד הכיעור-
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים אז? יש לי בערך 3 ידידות כאלו, אתה רואה אותן אתה נופל. בחיים לא תנחש שתחום העניין שלהן זה מחשבים.
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים מחבר אז? יש לי בערך 3 ידידות כאלו, אתה רואה אותן אתה נופל. בחיים לא תנחש שתחום העניין שלהן זה מחשבים.לי זה חדש זות היחידה שאני מכיר שהיא גם יפה וגם אוהבת מחשבים
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים לי זה חדש זות היחידה שאני מכיר שהיא גם יפה וגם אוהבת מחשבים גם יפה וגם אופה ;D בת כמה היא ומאיפה?
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים מחבר גם יפה וגם אופה ;D בת כמה היא ומאיפה? עזוב חסוי :-X חוץ מיזה היא בת של לקוחה ואני לא מתכנן כלום רק מצין עובדה
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים אולי תשנה את הכותרת, שאנשים לא יחשבו בטעות שהת'רד הזה מעניין. :lol: :lol: :lol:
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים אולי תשנה את הכותרת, שאנשים לא יחשבו בטעות שהת'רד הזה מעניין. נו, לפחות היתה הודעה אחת מצחיקה בת'רד העלוב הזה....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.