עבור לתוכן

צריך עזרה בקניית לוח אם ומעבד חדשים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני בעיקרון רוצה לקחת את המחשב הדפוק שלי להחליף לו את הלוח אם המעבד והכרטיס מסך הקיצר מחשב חדש אבל רק את החלקים הנ''ל לקנות, בעיקרון אני רוצה מחשב חזק למשחקים התקציב שלי לחלקים החדשים הוא 4500 עם אפשרות ל5000 במקרה הצורך, אני בעיקרון כבר סגור על הכרטיס מסך אני לוקח RADEON X850XT 256MB POWER COLOR, עכשיו אני רוצה מעבד עם מינימום 2.4 GHZ אוקי אז עכשיו כשזה יוצא לי כבר 1350 שקל (בגלל הכרטיס מסך) אז יש לי עוד 3150-3650 שקל להוציא על הלוח אם והמעבד, אז תציעו לי בבקשה שניים שיתאימו לדרישות שלי, תודה לכל מי שיעזור לי בנושא

פורסם

כרטיס מסך נוראי מיושן ומטופש.

ולא קונים שום דבר היום עד שהמחירים של חומרה נוכחית יצנחו והCORE 2 DUO ייצא לשוק עוד שבועיים.

לדעתי אתה גם תצטרך זכרון חדש.

בסכום שציינת (5K) אפשר עוד שבועיים לקנות כרטיס HIGH END כמו 7900GT או X1800XT (שני דורות יותר מתקדם מהכרטיס שבחרת), E6300 ולוח אם תואם, 2GB זכרון.

השאלה היחידה היא איזה ספק כח יש לך?

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז אני אקח את הX1800XT שזה אומר 1630 שנשארים לי עוד 2870-3370 שקל, אין לי מושג איזה ספק כח יש לי, למה אני צריך זיכרון חדש?, מזה הE6300?...

פורסם

כי אני משער שאם זה מחשב ישן זה לא DDR2, ולא בכמות נאותה.

E6300 זה הקור 2 דואו הכי זול שיש, וגם כך הוא יותר חזק כמעט מכל דבר אחר שיש בשוק נכון להיום.

אם אתה לא יודע איזה ספק יש לך בטח מדובר בספק גנרי ותצטרך להחליף גם אותו.

אבל כמו שאמרתי, אסור לקנות מחשב חדש בשבועיים הקרובים, אז כל זה לא משנה עד אז.

פורסם
  • מחבר

רגע בנאדם אני לא הולך לקנות את המחשב עכשיו אלא בעוד איזה חודש וחצי

אני צריך שתתן לי בערך השערה כמה יעלה הE6300, ואיזה ספר כח הוא נחשב לטוב לצרכים שלי?, כמה הוא יעלה?,

פורסם

יכול להיות שלא תהיה מדינה עוד חודש וחצי, לכל הרוחות, תחזור לפה כשזה יהיה רלוונטי. :pissed:

פורסם
  • מחבר

אל תדאג אחי, אנחנו נקרע אותם, ותיהיה פה מדינה לעוד הרבה זמן

פורסם

רגע בנאדם אני לא הולך לקנות את המחשב עכשיו אלא בעוד איזה חודש וחצי

אני צריך שתתן לי בערך השערה כמה יעלה הE6300, ואיזה ספר כח הוא נחשב לטוב לצרכים שלי?, כמה הוא יעלה?,

בשביל שיהיה לך ראש רגוע... הE6300 עולה 1200-1250 בזיגזאג (הזמנה מוקדמת)

פורסם
  • מחבר

אוקיי אחי תוכל להמליץ לי על ספק כח טוב שיתאים לדרישותי?, ומה עם הלוח אם???

פורסם
  • מחבר

מישו יכול בבקשה לענות על השאלה שלי מקודם, אה ויש לי עוד שאלה מה אתם אומרים על המעבד הE6600 בכמה הוא יותר טוב מהE6300?

פורסם

תחזור לפה כשזה יהיה רלוונטי. :pissed:

חודש וחצי זה המון זמן במונחי שוק חומרה

ועוד יותר כשאנחנו במעבר כזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים