עבור לתוכן

בעיה עם שיתוף...זה עובד לי רק בכיוון אחד...

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי בעיה עם שיתוף התקנתי רשת אלחוטית, מחשב אחד מחובר מהמודם לנתב והמחשב השני הוא Wireless נייד של אחי שנינו גולשים בכיף הכל סבבה חוץ מהקטע של השיתוף אני יכול להכנס למחשב שלו אבל כשהוא עם הנייד נכנס ל"מיקומי הרשת שלי" ולוחץ על המשתמש שלי פעמיים זה מבקש ממנו שם משתמש וסיסמא ולא הצפנתי את זה בכלל ניסתי לאפס את ההגדרות אבל זה שוב עושה שם משתמש וסיסימא ואם לא אז הוא רושם שגיאת איקס אדום שאין לו אישור אבל נתתי אישור שליטה מלא והכל ושנינו תחת השם WorkGroup אני כבר לא יודע מה הבעיה...

בבקשה תעזרו לי כדי שגם הוא יוכל להכנס למחשב שלי ולא רק אני לשלו שזה לא יעבוד בכיוון אחד...

ואם כבר פתחתי אשכול אז איך אני פותח פורטים לאימיול לשני כתובות איי פי בהגדרות הנתב זה נותן לילפתוח רק לכתובת איי פי אחת וכשאני מנסה להכניס את השנייה זה רושם לי אוברלופד משהו..

פורסם

1. תנסה לבדוק אם יש לך סיסמא למחשב או למשאבי רשת המשותפים.

2. אתה עושה את הכתובת הראשונה ואז כיאילו פותח לעוד למחשב פורטים "אחרים".

פורסם
  • מחבר

בדקתי ואין לי סיסמא ואין שם משתמש על ידיי בדיקה בחשבונות משתמשים....

ולגבי האימיול נגיד כברירת האימיול עובד על פורטים של 4662 הורדה 4672 העלאה

אז בכתובת הראשונה שבנוייה כך:

XXX.XXX.X.100 שזאת הכתובת דרך אגב של המחשב הנייד.

והכתובת של הביתי היא אותו דבר רק עם 102 בסוף אז לאיזה פורטים אני משנה ואיזה מחשב אני פותח ראשון איזה כתובת.?

פורסם

שמע אז ככך:

1. תעשה בנתב כתובת קבועה לכל מחשב (ז"א מחשב א' קבוע עם כתובת X ומחשב ב' קבוע עם כתובת Y).

2. תלך לפורטים של האימיול באחד המחשבים ותשנה למספרים אחרים (חוץ מ4672 ו-4662), הממולצים האחרים הם 7019 ו7029.

3. תכנס לנתב ותפתח את הפורטים המתאימים לכל מחשב ז"א מחשב א' (עם כתובת קבועה) עם הפורטים 4672 ו-4662 ומחשב ב' (עם כתובת קבועה) 7019 ו7029.

4. תוודא את הכתובת במחשבים ותכניס אותם ב"לאיזה מחשב / IP לפתוח את הפורטים).

תהנה

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה לגבי הפורטים הסתדרתי כבר אתמול בערב וגם לגבי השיתוף מצאתי איזה אתר ישראל שמסביר הכל על רשתות ביתיות נתבים הכל ממש הכל פורטים הכל...

תודה בכל אופן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים