פורסם 2006 ביולי 1619 שנים חבל עד לשכונה שלי לא הגיעה, מבאס. וקצת מזל שהערבים החטיאו את בתי הזיקוק. המצב נראה קשה פה, העיר מתה, הוראה להיכנס למקלטים וכאלה. הייתי אמור לצאת מהבית היום בבוקר בזמן ההפצצה, דחיתי את זה בשעתיים, לטובת סרט ואז לקראת הסוף שמעתי את התחלת הפיצוצים
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים החיזבאללה טוען שהוא החטיא בכוונה ואם תימשך פעילות צה"ל אזי הם לא יוציאו אף מטרה מכלל אפשרות פגיעה.
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים מחבר הם מבלבלים תביצים לדעתי, עם הם יכולים היו לדייק היו מדייקים מזמן... אבל הם ערבים והטנולוגיה רוסית או סינית, ההוראות הפעלה בסינית או ברוסית כך שם מתבלבלים קצת :bash: :bash: :bash:
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים חחחח אתה צריך לצאת ???הייתי באוטו למטה בדיוק הנעתי, באתי לנסוע לפנדה לקנות כרטיס TV.חחח אין שאני מניע אני שומע בומים מהדהדים, החלטתי לצאת, פתאום בום עצוםםםםםםםםםםםםםםםםםנפל אחד בק. ים כ200 מטר ממני !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!רצתי לממ"ד!!
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים חברה תזהרו זה מסוכן לצאת בזמנים כאלה.שבו בבית. תבלו זמן איכות במקלט למען הביטחון שלכם.
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים הם מבלבלים תביצים לדעתי, עם הם יכולים היו לדייק היו מדייקים מזמן... אבל הם ערבים והטנולוגיה רוסית או סינית, ההוראות הפעלה בסינית או ברוסית כך שם מתבלבלים קצת :bash: :bash: :bash: :lol: :lol:איזה מזל שאני גם בנתניה
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים נמאס כבר צפירות כל חצי שעה לרוץ למקלט, שיכנסו בכל המשגרים ויעשו אזור הפרדה של איזה 20 קילומטר אי אפשר לחיות ככה
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים הרגע חזרתי מהעבודה, אני עובד בעיר בחיפה. נפלו לנו רקטות ממש ליד |: כל המקום רעד. אבל מה שכן- היה פיצוץ של יום :]עשן בכל מקום, סירנות, דיסקו, וילד בן 16 (אני) שצריך לתת הנחיות לאנשים מה לעשות בדיוק ואיפה להיות :\ מדהים שהם לא יודעים להתמודד עם מצבים בעצמם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.