פורסם 2001 באוקטובר 2024 שנים התקנתי במחשב של חבר את WinXP Pro הכל טוב ויפה חוץ מהכרטיס מסך (יש לו S3 Trio 3D/2x 4MB - מה לעשות :-/ )מישהו יודע איפה יש דרייברים לכרטיס הזה?בעיה נוספת - מישהו יודע איפה נמצאת ההתקנה של IE6 בדיסק של ה XP ? שאני מנסה להיכנס לצא'טים הוא מבקש ממני להורידJava Virtual Machine ששוקל בלי עין הרע 14MB (ואני לא מחובר לDSL כמו מרבית החברים פה...)
פורסם 2001 באוקטובר 2024 שנים זה כל ה%$#%# בXP אין לה תמיכה בJAVA ולכן לא תמצא על הדיסק!(אתה חייב להכנס לWINDOWS UPDATE ולהוריד )
פורסם 2001 באוקטובר 2124 שנים במידה והתוכנה פרוצה/מועתקת כמו שאני מניח שהיא, לא נראה לי שהוא ייכנס לWinUpdate כי זה בנוסף לסריקת הרכיבים במערכת סורק את הרישיון והם יכולים לעלות על פריצות.
פורסם 2001 בנובמבר 924 שנים נו ונניח שהם סורקים את הרשיון אז מה אתה יודע כמה העתקים לא חוקיים של XP מותקנים כבראז מה.... יכניסו את כולם לבית סהראגב מיקרוסופט לא עושה את הכסף ממחשבים ביתייםאלה ממערכות הפעלה שנמכרות במחשבים חדשים ובארגונים ועסקים דווקא אין להם בעיה עם תוכנות מועתקות בבית כי ככל שהמערכת שלהם תהייה יותר פופולאריתכך יקנו אותה יותר וכך ישדרגו אותה יותר. מי ש"גנב" חלונות בבית יתקין גירסה חוקית בעסק שלו. או ימליץ להתקין מערכת כזו או לשדרגוזה מה שמיקרוסופט רוצה.אחרת לא הייתה לה בעיה ל" השבית" כל מחשב עליו מותקנת מערכת הפעלה לא חוקית דרך האינטרנט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.