פורסם 2006 ביולי 1519 שנים זוכרים את ההתקפה הגדולה של המרוקאים על אתרים ישראלים? אז בטח אתם גם זוכרים את הטוקבקים הזועמים של הגולשים הישראליים שביקשו לנקום בהתקפת נגד של האקרים ישראלים. תראו את הבחור הזה,מצרי אמנם אבל לא נראה לי שמול כזה דבר יש לנו סיכוי בכלל,אפילו אפסי. קרדיט לlycans שהפנה אותי לסירטון בפורום אחר
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים תלגלגו כמה שאתם רוצים על היכולות הטכנולוגיות של הערבים - אבל אין לכם מושג כמה הם מתקדמים בתחום. אלפי אתרים ברשת של האקרים, של הג'יאהד האיסלמי למשל, רמות תחכום שלא הייתם חושבים שיש להם בחלומות הפרועים ביותר שלכם. PDFים עם אלפי עמודים רק על נושא ההאקינג.
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים בוא לא נשכח גם שהערבים המציאו את הספרות, והאלגברה.היו להם הרבה הישגים לפני שהם התחילו לרכז את מיטב המאמצים שלהם בהשמדה של כל מי שלא חושב שאללה הוא האל היחיד, ומוחמד הוא נביאו.
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים היה פעם מישהוא שאמר משהוא בסגנון "אל תשפוט אחרים ולא ישפטו אותך".אז על תשפטו אותם בגלל שהם ערבים, או לפחות כל עוד אתם לא מגיעים לרמה שלהם. כי נכון לעכשיו הידע בידיהם, וברשותכם כלום. אני לא אומר שאין בארץ קראקים שיותר טובים מהם, יש ויש הרבה, אבל גם ביניהם יש כאלה שיותר טובים משלנו.ותזכרו תמיד "אל תשפוט אחרים ולא ישפטו אותך".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.