עבור לתוכן

מהי הדרך הטובה ביותר לשימוש בעכבר?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, לפתע התחלתי לחשוב על הדרך הטובה ביותר לשימוש בעכבר וזה פשוט לא יוצא לי מהראש, לכן החלטתי לפתוח את האשכול. כרגע יש לי עכבר אופטי פשוט (MD-335) שקניתי ב-120 ש"ח לפני מספר שנים טובות, בעיקרון אני מרוצה ממנו למרות שהוא ג'נרי (אין לי מושג מה החברה, רק דגם).

מה שמטריד אותי, זה שאני לא יודע מהי הדרך הטובה ביותר להחזיק את העכבר. אני לדוגמא, מניח את החלק התחתון של היד על השולחן ומאותה נקודה היד כמעט ולא זזה, רק האצבעות מניעות את העכבר לכיוונים שונים, כמובן שיש מקרים בהם אני כן מזיז את כל היד. תמיד חשבתי על זה שהדרך הנכונה ביותר היא לשים את כל כף היד על העכבר, כך שלא יהיה מגע עם השולחן, הבעיה היא שעם העכבר הנוכחי שלי זה לא ממש נוח ורמת הדיוק יורדת.

איך אתם משתמשים בעכבר?

פורסם

זה העכבר..?

http://www.commentcamarche.net/guide-achat/connectland-md-335-capteur-optical-mouse-silver-330491-fiche-technique

וכול אחד משתמש אחרת....

לי יש תפאד עם הכרית (לדעתי הכי נוח שיש) ואני מניח תיד על הכרית וכמעט ולא מזיז אותה..

לפני זה היה לי פד "רגיל" והייתי מזיז את כול היד עם העכבר.....

פורסם

זה עניין של הרגל,

אני חושב שהדרך הכי טובה להשתמש בעכבר זה כמה שיותר טבעי , כלומר לפי מה שהבנתי הדרך שלך לא כל כך טובה כי האצבעות שלך מתכווצות ואתה מפעיל אותם יותר מדי, תנסה לשים את כל כף היד על העכבר שהתנוחה של היד תשאר כמה שיותר טבעית. יקח זמן עד שתתרגל , דרך אגב עשיתי חישוב קטן וגם הגובה של השולחן משפיע לא מעט,עם הזמן בתנוחה לא נכונה יכולות להיווצר לך תחושות של אי נוחות באיזור הכתפיים אם אתה לא משתמש נכון, עצה שלי - תנסה לסדר ככה שהידיים שלך יהיו ב 90 מעלות (אולי אף קצת יותר) על העכבר בישיבה בידיוק, אני מבטיח לך שתרגיש שיפור ויותר נוחות.

תמונה לדוגמא שהכנתי:

1515362374.JPG

שים לב לאיזור המרפקים בשני המצבים, במצב 1 הידיים ב90 ומעלה - בתנוחה טבעית יותר, הכתפיים פחות מכווצות, לעומת מצב 2 , מצב בכלל לא נח , כתפיים מכווצות, לא מומלץ.

נ.ב - אשמח לשמוע תגובות במקרה שעזרתי למשהו או שאולי אני טועה.

פורסם
  • מחבר

זה העכבר..?

http://www.commentcamarche.net/guide-achat/connectland-md-335-capteur-optical-mouse-silver-330491-fiche-technique

וכול אחד משתמש אחרת....

לי יש תפאד עם הכרית (לדעתי הכי נוח שיש) ואני מניח תיד על הכרית וכמעט ולא מזיז אותה..

לפני זה היה לי פד "רגיל" והייתי מזיז את כול היד עם העכבר.....

זה בדיוק העכבר, אבל שלי בצבע לבן. עכבר פשוט מעולה בתקציב נמוך, במיוחד כשיש את שני כפתורי האינטרנט (הקודם והבא).

הבעיה היחידה איתו, היא שנהרסה הגלגלת והיא כבר לא מדוייקת (אם מגלגלים איתה, הוא מתחיל קצת להשתגע בבחירה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים