פורסם 2006 ביולי 1719 שנים אפילו אמריקאים באים להתאמן אצל חיל האויר שלנו!!WE RULE!הייתי רוצה לספר לך משהו שטייס(אחי) סיפר לי אבל אני בטוח שלא כדי לרשום את זה כי זה לא בטיחותי לך תדע מי מסתכל פה...
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים שלך לי בפרטי... זה דיי מעניין אותי...ואגב... למה שרשמת לגבי מי שתוקף אותנו אז אנחנו זורקים עליו פצצת אטום אז תשכך מזה... פצצת אטום על עזה תשמיד גם אותנו וגם הרבה יותר מזה
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים שלך לי בפרטי... זה דיי מעניין אותי...ואגב... למה שרשמת לגבי מי שתוקף אותנו אז אנחנו זורקים עליו פצצת אטום אז תשכך מזה... פצצת אטום על עזה תשמיד גם אותנו וגם הרבה יותר מזהלא חשבתי לרגע שכדי להשתמש בזה.אבל להראות לאיראנים ולעולם שגם לנו יש עוצמה גרעינית גדולה(אם הסרטון הזה נכון אז אנחנו מחזיקים היום בכמות טילים שמוחקת את איראן).לפי הסרטון יש לנו פצצות טרמו אטומיות שיותר חזקות פי כמה מפצצת אטום רגילה..
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים לא חשבתי לרגע שכדי להשתמש בזה.אבל להראות לאיראנים ולעולם שגם לנו יש עוצמה גרעינית גדולה(אם הסרטון הזה נכון אז אנחנו מחזיקים היום בכמות טילים שמוחקת את איראן).לפי הסרטון יש לנו פצצות טרמו אטומיות שיותר חזקות פי כמה מפצצת אטום רגילה..גם לאיראן יש יכולת למחוק את ישראל אז אל תתרגש כל כך.
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים גם לאיראן יש יכולת למחוק את ישראל אז אל תתרגש כל כך. אין להם עדיין לכושים האלו את הטילים.. אל תשכח שלנו יש את: ולהם יש את: וזה אומר: ואז זה גורר לזה: ואז הוא אומר: ואז הוא אומר: ואז אני אומר: ואז מי שרשם לי משהו אומר: אני הכנתי את הסמיילים
פורסם 2006 ביולי 1719 שנים חסכתי זמן ולא עברתי עלהם יש סיכוי שיש להם נשק גרעיני אבל במה שאמרתי התכוונתי לנשק הכימי והביאולוגי שיש להם כבר עכשיו-עובדה גמורה. יש להם טילים שלהם,רוסים,אוקריינים וסיסנים ככה שיש להם יכולת טילית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.