פורסם 2006 ביולי 1519 שנים לפי דיוחים זרים יש להם רקטות שמגיעות אבל אני לא מאמין אני ההיתי מפחד יותר מהקאסמים
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים ומה עם מי שאין לו מקלט(לדעתי אני בכלל לא יצטרך-גר בדרום)?מאיפה אתה?ומי שאין לו מקלט אפילו לא שכונתי ולא ממ"ד צריך להישאר בחדר הכי מרכזי עם כמה שפחות קירות חיצוניים וכמה שרחוק מהחלונות.תגידו מה עם כל המסיכות וכל הקטע שצריך לשים נייר דבק על החלונות למה אין את זה שוב?
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים אני מבאר שבע מה שטוב זה שיש כאן ליידי בסיס של צה"ל שנמצא מתחת לקרקע ולפי פרסומים זרים יש פה נשק כימי וביאולוגי ויצא לי לראות סוללת פטריוט פה אז יש לי סוג של ביטחון(גם יש פה שדה תעופה של חיל האוויר קורב).תגידו מה עם כל המסיכות וכל הקטע שצריך לשים נייר דבק על החלונות למה אין את זה שוב?כי עכשיו האיום הוא לא מנשק כימי/ביאולוגי.
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים אני גר לי בסיס חצור וכל 15 דקות ממריאים מפה זוגות של F16 לכיוון עזה והצפון רועש מאוד אבל בטוח יותר אגב פגעו כבר באיזור של רמת דוד.אני גר בין בסיס חצור לתל נוף ואני מניח ישי סיכוי שהטילי םשל הקופים המוסלמים השיעים האלה יגעו אלינו.
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים לא רחוק היום בו תושבי כפר סבא יכנסו למקלטיםאני תושב כפ"ס...למה לא רחוק? יש מצב יזרקו מקלקליה או משהו?
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים חבר'ה תחזיקו אצבעות יש מצב שהבונקר של נסראללה נפגעאמן שימות לאט לאט ובסבל ויחטוף שיתווק וכאבים בכול איבר אפשרי אמן שיאנסו אותו קופים בבונקר
פורסם 2006 ביולי 1619 שנים אמן שימות לאט לאט ובסבל ויחטוף שיתווק וכאבים בכול איבר אפשרי אמן שיאנסו אותו קופים בבונקר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.