פורסם 2006 ביולי 1519 שנים חכו תראו שתוך 4 ימים החבר'ה בכל הארץ ישבו במקלטים גם אילת כי לסוריה ולאירן אם תתערב יש טילים שמכסים את כל הארץ ומעבר לה או שבעצם אילת לא תופגז כי הם בטעות יכולים לסטות כמה מאות מטרים וליפול בעקבה
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים מחבר עוד מטח פגע בטבריה, קרוב אלי מקודם. לא ידוע היכן נפלשמעתי 2 פגיעותחדשות מודיעים על 4
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים חחח אמן שיפול איזה שיאהב עם ראש נפץ כימי או סתם עם ראש נפץ של חצי טו במכה חחחח
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים לפי שמועות שהגיעו אליישראל שולחת פפצות LMRAמשהו כזה... שזה פצצה שמורידה מגרש כדורגלשזה גם לפי מה שהבתי לא כולכך חוקי באו"םתיקון קטן, MLRS , וזהו בהחלט כוח אש הרסני, מקווה שישתמשו בו כמה שיותר בשביל למחוק שם איזורים שלמים.
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים MLRS זה בכלל לא כוח אש הרסני.זה משגר רקטות, כמו גראדים, רק קצת יותר חזק.http://www.israeli-weapons.com/weapons/vehicles/self_propelled_artillery/mlrs/MLRS.htmlתקראו ותחכימו. מה שכן, אלו רקטות מדויקות עם מערכת תיקון מסלול.
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים MLRS חוקי בהחלט ואני מבטיח לך שלא משתמשים בו.ואני מבטיח לך שהם כןיש לי 2 במשפחה שהם ביחידה הזאת
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים ^^^אין סיכוי, כל רקטה שלו משמידה רדיוס של 200X200 - זה נשק למלחמה אמיתית בלבד.
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים ^^^אין סיכוי, כל רקטה שלו משמידה רדיוס של 200X200 - זה נשק למלחמה אמיתית בלבד.ומה אתה חושב שישראל יורה אותם בשביל הכיף?זה להראות להם שאנחנו לא מפחדיםוזה לא כיאלו שאנחנו מפצצים עם ה-MRLS איזה עירבטח שדות פתוחים בשביל להוריד את המשדרים של הקטושות
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים ומה אתה חושב שישראל יורה אותם בשביל הכיף?זה להראות להם שאנחנו לא מפחדיםוזה לא כיאלו שאנחנו מפצצים עם ה-MRLS איזה עירבטח שדות פתוחים בשביל להוריד את המשדרים של הקטושותישראל לא ירתה מעולם רקטות אמיתיות של הדבר הזה - הם פשוט יקרות מידי, יורים רקטת גבס אחת בשביל הפוזה בסוף קורס, הנשק הזה חזק מידי בשביל פעולות "כירורגיות".רגעאנחנו לא במלחמה אמיתית?התכוונתי מלחמה "אמיתית" בין צבאות.
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים רגעאנחנו לא במלחמה אמיתית?אנחנו לא במלחמה כוללת, ואין טעם לשגר טילים כאלה המטוסים מגיעים לכל חור בלבנון מספיקים טילי פופאי, ואם נצתרך אז פופאי טורבו.
פורסם 2006 ביולי 1519 שנים לזיין את כל לבנון!!!!!!!!!!! לשלוח את כל חייל האוויר של ישראל . :bash: :bash: NO WARNING !!!!!!!!!!! NO MERSY !!!!!!!!!!!!!!! אבל למה להיות מפגר? אתה חושב שהלבנונים מתערבים במלחמה של החזבאללה מול ישראל? אתה חושב שזה קל לשלוח טילים ולהרוס את לבנון? תחשוב שנית. וצריך להפגיז ולחסל את החזבאללה כמה שיותר מהר, נמאס מהמצב הזה. רק חסר לכולם שצה"ל יכנס ללבנון, אסור שיכנס, לתת רק לחיל האוויר להפגיז ולחיל הים, אני מאוד מקווה שאולמרט לא יעשה טעות. הממשלה מפגרת שנתנה לאידיוט הזה נסראללה ולחזבאללה שלו לשבת על הגבול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.