עבור לתוכן

מה העלויות של הקמת רשת אלחוטית בייתית?

Featured Replies

פורסם

ל-DBUNG: כל מודם רשת שאתה מקבל ביום מבזקסטור יכול לתפקד כנתב. הבעיה היא שהמודמים האלה באים רק עם יציאת RJ45/רשת אחת, ולכן יש לחבר האב לאותה יציאה כדי שתוכל לחבר יותר ממשתמש אחד. החיסרון פה הוא כמובן העברת הכבלים פיזית בבית ממחשב לנתב/מודם.

פתרון טוב יותר יהיה להשקיע בנתב אלחוטי (שמתפקד גם כנתב חוטי לכל עניין - לרוב בעל 4 פורטים מאחור) ובכרטיס רשת אלחוטי במחשב שאינו מחובר לאינטרנט בביתך, ובכך לפתור את הבעיה של העברת כבלים בבית. רשת אלחוטית תתן לך גישה לאינטרנט מהמחשב השני בכל מקום בבית, וכמובן נוחה הרבה יותר.

לשיקולך, ובהצלחה.

תשובה לת'רד שמעליי:

מחירי נתבים היום הולכים ויורדים. ההבדלים במחירים נובעים מפיצ'רים שונים, תמיכה בתקנים, וכמובן רמות איכות כאלה ואחרות.

רוב ההמלצות בפורום (ויש המון כאלה - חיפוש קל לא יזיק) מדברות על ה-LINKSYS WRT54GL, ובצדק.

מדובר בנתב מצויין, שעם קושחה לא רשמית ניתן לעשות איתו פלאים. כרגע זהו הנתב שאני עובד איתו והוא נהדר - חפש אותו בזאפ.

אם אתה מעוניין לשקול דגם אחר, אני כמעט בכל ת'רד ממליץ על הנתב השני שלי, ה-SMC WBR14.

מדובר בנתב מעולה מכל בחינה, קל מאוד לקינפוג, ויציב מאוד - המלצה חמה, וגם אותו ניתן למצוא בזאפ.

בכל מקרה מה שלא תחליט - בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים