פורסם 2002 באוקטובר 923 שנים אז ככה אנשים....יש לי בעייה מאוד מאוד מוזרה באיסיקיו(שאגב קרתה גם לחבר שלי)שהתחילה היום. שאני בא להריץ את התוכנה היא רצה והכל עובד אבל אחרי איזה 10 דקות פחות או יותא לא שזה ממש משנה וללא שום התראה אני מקבל את ההודעה הבאה שמאלצת אותי לסגור את התוכנה... ממש ממש חייב עזרה...
פורסם 2002 באוקטובר 923 שנים מצטער שאין לי ממש תשובה. לפי מה שנראה זה בגלל הC++ והתוכנות שלו. יכול להיות שזה יעזור לך למצאו פיתרון
פורסם 2002 באוקטובר 923 שנים אני אבקש ממך לשנות את כותרת הדיון לכותרת יותר עניינית ואינפורמטיבית.אין להשתמש יותר בכותרת מסוג 'בעיה בתוכנה X'.את השינוי תוכל לעשות בעזרת כפתור העריכה.תודה.
פורסם 2002 באוקטובר 1423 שנים קודם כל הוא גם כן מנהל, אפילו לו מנהלים אחרים אומרים את אחד ממשפטי המתל שלהם "שנה כותרת לכותרת ענינית" (או משהו כזה) ;D ;D ;D ולגבי התמונה: מה אני רואה פה שיש לך קאזה ומירק תגיד מה אתה עושה עם התוכנות האלה? ;D ;D ;D ;D :lol: lol אגב אין לי תשובה בטוחה אבל יכול להיות ששיגעת שמה משהו שגרם לזה להיות ככה. :saint:
פורסם 2002 באוקטובר 1523 שנים קודם כל הוא גם כן מנהל, אפילו לו מנהלים אחרים אומרים את אחד ממשפטי המתל שלהם "שנה כותרת לכותרת ענינית" (או משהו כזה) ;D ;D ;D ולגבי התמונה: מה אני רואה פה שיש לך קאזה ומירק תגיד מה אתה עושה עם התוכנות האלה? ;D ;D ;D ;D :lol: lol אגב אין לי תשובה בטוחה אבל יכול להיות ששיגעת שמה משהו שגרם לזה להיות ככה. :saint: ספאמר - אזהרה אחרונה.
פורסם 2002 באוקטובר 2923 שנים אגב אין לי תשובה בטוחה אבל יכול להיות ששיגעת שמה משהו שגרם לזה להיות ככה. :saint:ספאמר - אזהרה אחרונה.מה ספאמר????סתכל בציטוט ששמתי ^ : אמרתי "אין לי תשובה בטוחה יכול להיות ששיגעת משהו שגרם לזה"ואני מוסיף נסה להתקין מחדש אייסיקיו!
פורסם 2002 באוקטובר 2923 שנים טוב שלא כתבת "עושה רושם האייסיקיו לא נפתח" או משהו ברור מאליו בסגנון.התקנה מחדש רוב הסיכויים לא תפתור את הבעיה, למרות ששוה לנסות(גם ברור מאליו).כול הודעה נוספת בנושא תחשב לספאם ותגרור נעילת ת'רד.
פורסם 2002 באוקטובר 2923 שנים מה עם למחוק ולהתקין מחדש ? תגיד אתה מרגיש טוב???? לפני 10 דקות רשמתי את זה סתכל לפניי שאתה כותב :lol: :bash:
פורסם 2002 באוקטובר 3023 שנים מה עם למחוק ולהתקין מחדש ? תגיד אתה מרגיש טוב???? לפני 10 דקות רשמתי את זה סתכל לפניי שאתה כותב :lol: :bash: אולי מספיק?! אתה אמרת להתקין מחדש, הוא אמר למחוק ולהתקין מחדש. אני מציע לך להרגיע את עצמך, ומהר. או שתמצא את עצמך מחוץ לפורום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.