פורסם 2006 ביולי 1419 שנים שלום.. תקופת הגיוסים בפתח (או בעיצומה :) והתור שלי עומד להגיע (שבוע+/-). לפני כמה זמן ראיתי באיזשהו אתר רשימה של דבירם מומלצים לקנות ולהביא ליום גיוס ולטירונות. היה כתוב שם דברים בסגנון סנו-די נגד יתושים ומטען חרום לסוללה של הפלאפון וכמובן גם את הדברים הרגילים. גופיות ובגדים תחתונים. עכשיו אני לא מוצא את האתר ואני צריך את עזרתכם.
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים מכונת גילוח\סכיןמברשת שיניים+משחהנגן mp3 אם אתה רוצהסבון ושמפו לשיערדורדוראנטקח ספר אם אתה אוהב לקרוא אבל אני לא יודע אם יהיה לך זמןיש עוד הרבה דברים חשובים אבל אני לא זוכר
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים באתר "שבוז" אתה יכול למצוא כמה דברים מועילים.אך אל תסתפק בזה ובנוסף חפש גם בפורמים אחרים, אני מצאתי כמה כשחיפשתי ויש מספיק כאלה, אך עכשיו אני לא יודע את שמם.
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים מכונת גילוח\סכין קבל שלילי. אתה מקבל מאך 3 ביום הגיוסמברשת שיניים+משחהנגן mp3 אם אתה רוצה אתה ממש לא רוצה. זה נגנב.סבון ושמפו לשיערדורדוראנטקח ספר אם אתה אוהב לקרוא אבל אני לא יודע אם יהיה לך זמןיש עוד הרבה דברים חשובים אבל אני לא זוכר
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים אני יגיד לך מה לא לקחת וזה בימיוחד לא לקחת לטירונותעל תיקח כל דבר שאתה מפחד שיגנבו לך או שיתקלקל לך בצבא ואם אתה רוצה לקחת MP3 תיקח משהו זול על תיקח IPOD לדוגמה מה כן לקחת בגדים תחתונים(הצבא מחיב אותך לילבוש מדים רוב הזמן וגם גרבים צבאיות)קצת מאוד ביגדי ספורטפנסאולרשעון חוט ומחט-לא צוחק חטיפים-למרות שהחברה יחסלו לך(בצבא מיתחלקים בימיוחד בטירונות)טוב אלה הדברים שאני זוכר חוץ מיזה תנסה כמה שיותר לא לקחת הרבה דברים כי בתירונות ניגררים מימקום למקום אם התיק וזה בנוסף על ציוד צהליכמו נשק\ביגוד\מימיות\ועוד וגם תכין את עצמך שמאוד יכול להיות שיגנבו לך דברים
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים לגבי בגדים, אתה מקבל ביום הגיוס 3 זוגות תחתונים, 3 גופיות ירוקות ו-5 זוגות גרביים... תחשב בהתאם לזה כמה בגדים נוספים כדאי לך להביא. תזכור רק שאי אפשר לנעול נעליים צבאיות עם גרבי ספורט, אלא רק עם גרבי צמר אפורים ארוכים (כמו אלה שנותנים לך בגיוס). כמו שאמרו כאן - בגדי ספורט למד"סים, וכמובן בגד נוח לישון איתו (יש יתרון לטירונות קיץ - לא צריך להביא בגדים חמים). חוט ומחט אין צורך, מקבלים בגיוס (כולל כמה כפתורים ספייר). אם יש לך מכונת גילוח, זה עדיף על פני סכין (חוסך זמן יקר בבוקר). אם יש לך ציוד צה"לי בבית (כמו מדי ב', כובעים וכו') אל תביא אותו. המפקדים בטירונות יקחו לך אותו (מותר להם כי זה ציוד של צה"ל, והוא בכלל לא אמור להיות אצלך). וכמו שאמרו - אל תביא דברי ערך, כי בסיכוי סביר הם ייגנבו. אם הטלפון שלך יקר ויש לך מכשיר זול יותר לקחת במקומו, תביא את הזול. כמובן אל תביא נגני mp3 ושאר גאדג'טים. דרך אגב, משהו שעזר לי בטירונות - סוכריות קפה (אם אתה אוהב). קומפקטי וממריץ
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים 2 דברים שהצילו לי את החיים (ואני ממש לא צוחק) בטירונות שלי (טירונות קרבית):טלק לנעליים והרבה זוגות גרביים (זה ממש לא נעים לעשות מסע של 50 ק"מ עם פיטריות ברגליים).משחה לשפשפות (ראה שורה למעלה, כנ"ל לשפשפות).
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים 2 דברים שהצילו לי את החיים (ואני ממש לא צוחק) בטירונות שלי (טירונות קרבית): טלק לנעליים והרבה זוגות גרביים (זה ממש לא נעים לעשות מסע של 50 ק"מ עם פיטריות ברגליים). משחה לשפשפות (ראה שורה למעלה, כנ"ל לשפשפות). אבל הוא צריך גרבים צבאיות דרך אגב תן לי ליצחור על זה שהמדי א יהיו מידקרון :lol: דרך אגב יש חנויות שמוכרות ציוד שמתאים לצבא אבל יותר נוח וכדי לך ליקפוץ לחנויות כאלה וליבדוק מה יש להם להציעה
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים לא חייבים בדיוק את הגרביים שהצבא מספק, פשוט צריך גרבי צמר אפורים ארוכים.אפשר לקנות כאלה.לגבי החנויות שמוכרות דברים לצבא (למטייל, ריקושט) - הם יתנו לך דף שרשומים עליו כל מיני דברים שאתה "צריך". בערך 75% מהדברים שם אתה לא באמת צריך.
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים אם יש לך ציוד צה"לי בבית (כמו מדי ב', כובעים וכו') אל תביא אותו. המפקדים בטירונות יקחו לך אותו (מותר להם כי זה ציוד של צה"ל, והוא בכלל לא אמור להיות אצלך).בולשיטא. הם ממש לא מתעסקים עם זה.ב. ואם כן(מה שלא יקרה) תגיד שזה בגדים של אח שלך שבמקרה לקחת מהכביסה במקום מדי ה-א' שלך.ג. הם ממש לא מתעסקים עם זה.
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים בולשיטא. הם ממש לא מתעסקים עם זה.ב. ואם כן(מה שלא יקרה) תגיד שזה בגדים של אח שלך שבמקרה לקחת מהכביסה במקום מדי ה-א' שלך.ג. הם ממש לא מתעסקים עם זה.תציוד הזה עדיף לישמור בבית ולקחק רק במיקרה שהוא "נעלם" כדי לא לחטוף מתש או איך שקוראים לזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.