עבור לתוכן

כרגע AMD יותר טובה למישחקים...הקונרו מיתכוון לשנות את זה?

Featured Replies

פורסם

כרגע אני יודע ש AMD יותר טובים למישחקים..לאומת זאת אינל עדיפה בפעולות אחרות....אם אני קונה מחשב למישחקים ליקנות עכשיוו AM2 או שבאמת מישתלם לי לחכות לקונרו?!

אניי יודע שאת רוב האומס של המישחק מקבל ברטיס מסך אבל בכל זאת המעבד משפיע...וחשוב לי שיהיה לי מחשב טוב למישחקים!

תודה!

פורסם

תחכה לקונורו ואז גם ירדו המחירים של הדור הזה :smile1:

פורסם

משתלם מאוד לחכות לקונרו , גם אם לא תקנה אותו , א' תיהיה ירידת מחירים גבוה

ב' לדעתי המעבד הולך לגרום מהפכה בעולם המיחשוב הביתי , בגלל היכולות המדהימות שלו

פורסם
  • מחבר

סבבה...אבל בוא נשיים רגע מחיר בצד....אתם אומרים שהקונרו יהיה יותר טוב למישחקים?

ואייי תיראו מה מצאתי

באתר

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2795&p=14

http://images.anandtech.com/graphs/core2duolaunch_07130680720/12587.png

http://images.anandtech.com/graphs/core2duolaunch_07130680720/12592.png

http://images.anandtech.com/graphs/core2duolaunch_07130680720/12588.png

הקונרו ממש לוקח את ה AMD FX !!!

פורסם

משתלם מאוד לחכות לקונרו , גם אם לא תקנה אותו , א' תיהיה ירידת מחירים גבוה

ב' לדעתי המעבד הולך לגרום מהפכה בעולם המיחשוב הביתי , בגלל היכולות המדהימות שלו

אני ביכלל לא חושב שהקונרו יגרום למהפכה

זה שהוא אמור להיות מישתלם מאוד בביצועים מול מחיר לא אומר שהוא יגרום למהפכה

אני לעזזל עדין אם אטלון 2400+ וברוב השימושים אין לי אף בעיות

ובמישחקים רובם פועלים מספיק טוב

והיום יש מעבדים הרבה הרבה יותר חזקים מהמעבד שלי והם מספיקים בהחלט

היום הדבר החשוב ביותר לרוב הגימרים זה הכרטיס הגרפי והמעבדים כימאת לא יוצרים צוור בקבוק

ושלא תבין לא נכון אני שמח שהקונרו מגיעה ומאוד יכול להיות שאני יקנה מחשב מבוסס קונרו יום אחד

אבל אני כן רוצה להגיד שצריך לקחת כל דבר בפרופורציות

פורסם

במשחקים המעבד לא משחק תפקיד רציני (לא ברזולציות גבוהות לפחות), רוב העומס הוא על הכרטיס הגרפי.

בעיקרון לקנות עכשיו מחשב חדש זה שטות איומה,מהסיבות שציינו למעלה.

א)אם יש כסף למעבד טוב,קונים קונרו

ב)אם אין,המחירים של המעבדים הנוכחיים ירדו

פורסם
  • מחבר

אני לעזזל עדין אם אטלון 2400+ וברוב השימושים אין לי אף בעיות

ובמישחקים רובם פועלים מספיק טוב

והיום יש מעבדים הרבה הרבה יותר חזקים מהמעבד שלי והם מספיקים בהחלט

היום הדבר החשוב ביותר לרוב הגימרים זה הכרטיס הגרפי והמעבדים כימאת לא יוצרים צוור בקבוק

לדעתי אתתה לא צודק ביכללל..!!!!

עם תיקח מעבד חלש ותשים לו כרטיס מסך עם ביצועים גבוהים הוא לא יצליח להראות אותם...וגם המעבד עצמו עובד לא מעט במישחקים!

פורסם

היום זה נכון. יש הבדל משמעותי במשחקים בין כרטיסי המסך החזקים ביותר לבינוניים, אבל אין הבדל כזה בין המעבדים החזקים ביותר, לבינוניים...

פורסם

לדעתי אתתה לא צודק ביכללל..!!!!

עם תיקח מעבד חלש ותשים לו כרטיס מסך עם ביצועים גבוהים הוא לא יצליח להראות אותם...וגם המעבד עצמו עובד לא מעט במישחקים!

המעבד עובד במישחקים

אבל הכרטיס מסך הרבה הרבה יותר משמעותי היום במישחקים

וכדי ליצור צוור בקבוק למעבד ממוצא(של הדור הנוכחי)במישחקים תיצתרך כרטיס מסך מאוד יקר או שילוב של 2 כרטיסים חזקים

ואני נתתי תדוגמה של המעבד שלי שנחשב מיושן רק בישביל להראות שלא הקונרו יגרום למהפכה

ולרוב האנשים יספיק גם 805 בישביל לנצל טוב תכרטיסי מסך שלהם

על תישכח שכרטיסי מסך מאוד חזקים עולים 3000 ואפילו יותר שקל ורוב האנשים מיסתפקים בדרג בינוני ובינוני גבוה

ותחשוב על עוד נקודה שזה שהקונרו לא נותן טכנולוגיה חדשה שמשמעותית במישחקים חוץ מיותר כח

זה לא שהוא נותן פילטרים חדשים וכו ומעבדים כפולי ליבה+64 ביט קימים כבר בשוק

מיפרט אמור להיות מאוזן אז אם תיקנה 2 כרטיסים משולבים מאוד חזקים אבל רק 512 זיכרון ומעבד חלש

אז המיפרט שלך לא מאוזן אבל במיפרט מאוזן לא צריך להיות לך שום בעיות גם אם מעבדים חלשים מהקונרו

פורסם

אתה צודק בהחלט. אבל נדמה לי שבמקרה שלך, אולי זה זמן טוב לשדרג - משחקים שיתמכו בריבוי ליבות, ידרשו משאבים בהתאם - וכנראה שהמעבד שלך כבר לא יסחוב...

מצד שני, אם כרגע אתה מסתדר, למה לא לחכות עוד? ;)

פורסם

אם הבנתי נכון את מה שאתה אומר, אז אתה טוען שמפרט לא מאוזן, כלומר מפרט בעל שני כרטיסי מסך שמוגדרים כ-high-end, ב-CF, וזיכרונות בעלי נפח מידע של גיגה במהירות של 800mhz, אבל מעבד כמו athlon xp 1.8 יוכל להריץ לי משחקים חדשים בצורה טובה?.

פורסם

אם הבנתי נכון את מה שאתה אומר, אז אתה טוען שמפרט לא מאוזן, כלומר מפרט בעל שני כרטיסי מסך שמוגדרים כ-high-end, ב-CF, וזיכרונות בעלי נפח מידע של גיגה במהירות של 800mhz, אבל מעבד כמו athlon xp 1.8 יוכל להריץ לי משחקים חדשים בצורה טובה?.

לא הבנתה אמרתי שהוא יסתקל על מצב של מיפרט לא מאוזן

וזה ביכלל לא חכם

אני אמרתי שהמעבד משחק תפקיד הרבה פחות חשוב במישחקים אבל לא אמרתי שהוא לא חשוב

אם מישהו קונה קונרו למישחקים הוא צריך שילוב של 2 כרטיסים מאוד חזקים רק בישביל לנצל אותו כרגע

אבל במצב רגיל אנשים לא קונים מחשבים במחירים כאלה ורוב המישחקים לא דורשים חומרה כזות בישביל לרוץ מאוד טוב

ובנוגע לשידרוג בהתחלה חשבתי ליקנות מחשב חדש בקיץ ואחרי זה שיניתי תמועד עד שהכרטיסי D3D10 יגיעו ויתבססו

אבל אחרי שראיתי תתצוגה של נינטנדו בE3 אני מאוד חושב על ליקנות WII ומחשב רק יותר מאוחר

וככה גם תיהיה לי קונסולה חדשה של החברה האהובה שלי וגם מחשב טוב יותר בעתיד שהD3D10 יתבסס בשוק

(אני יודע שזה נישמע דפוק לחכות כל כך הרבה אבל גם ככה בזמן האחרון יש לי הרבה עבודה ואני גם חוסך לבית )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים